FOTO Mažoretkinje Kotoribe imaju novo vodstvo

Mažoretkinje Kotoribe u svojim redovima okupljaju pedesetak djevojčica koje plešu u četiri dobne skupine: seniorke, kadetkinje, dječji sastav i minime. U subotu, 24. veljače ova aktivna udruga koja je postala zaštitni znak Kotoribe na brojnim nastupima, održala je izbornu skupštinu.

Na mandat od dvije godine za predsjednicu je ponovno izabrana Tatjana Hunjadi Toplek. Nova tajnica je Marta Vojvoda, a blagajnica Vinka Novak. Predsjednica je zahvalila na ukazanom povjerenju, a lončanicom cvijeća zahvalila je dosadašnjoj tajnici Ivanki Žinić i blagajnici Vlasti Horvat Sabol koje su te funkcije obnašale punih 12 godina.

U izvješću o radu moglo se čuti kako su mažoretkinje prošle godine imale veliki broj nastupa diljem Međimurja, a i šire. Sudjelovale su i po prvi put na Regionalnom prvenstvu u Jastrebarskom gdje su kadetkinje osvojile odlično 7. mjesto.

Izrečene su riječi zahvale trenericama Jeleni i Marti Vojvoda te Moniki Mikulan kao i roditeljima koji ih prate na njihovim nastupima. Posebno su ponosne na Mažoret show koji organiziraju već 12 godina zaredom.

Uz planirane nastupe i sudjelovanje u općinskim manifestacijama, ove će godine dio novca uložiti u novu opremu. Šivaju se nove uniforme za kadetkinje, a u planu je i nabava bodija za dječji i minime sastav. U tome će im financijski pomoći i Općina Kotoriba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije