MEĐIMURSKA DIZAJNERICA

ZVIJEZDE PJEVAJU Danijela Martinović zablistala u kreaciji dizajnerice Gabrijele Kanižaj

- Sretna sam i ponosna što je božica naše estrade Danijela Martinovic izabrala i krasila moju kreaciju - napisala je Gabrijela. - Ukrasi, koja znanost! Ljepota, koje oružje! Skromnost, koja elegancija! - poručila je Danijela

Članica žirija showa ‘Zvijezde pjevaju’, pjevačica Danijela Martinović, zablistala je u subotnjoj emisiji. Obukla je predivan kombinezon Narin.

>> ​PRVA U MEĐIMURJU Dizajnerica Gabrijela Kanižaj iz Svete Marije potpisuje autorsku kolekciju vjenčanica Angelo

Radi se o kreaciji međimurske dizajnerice Gabrijele Kanižaj iz Svete Marije. – Sretna sam i ponosna što je božica naše estrade Danijela Martinović izabrala i krasila moju kreaciju – napisala je Gabrijela.

– Ukrasi, koja znanost! Ljepota, koje oružje! Skromnost, koja elegancija! – opisala je svoju kreaciju sama Danijela Martinović.

Gabrijeline svečane kreacije nisu nepoznanica u Hrvatskoj, a haljine iz njene mašte nosile su i natjecateljice izbora za Miss Međimurja 2017. godine. Nakon kolekcije svečane ženske odjeće ‘Katarina collection’ koju je nazvala po majci, nedavno je i izašla njena prva kolekcija vjenčanica ‘Angelo’ koju posvećuje tati Ivanu i sestri Kseniji.

Ono što njene kreacije čini jedinstvenima jest ručni rad te pažljiva dorada svakog pojedinog detalja te odabir najkvalitetnijih materijala.

– Ženama nastojim pružiti svečanu, a opet ugodnu odjeću koja neće stvarati neugodnosti pri nošenju tijekom trajanja događaja, stoga u svom radu posežem za finim i kvalitetnim materijalima poput svile, delikatne čipke, šifona i brokata – rekla je nedavno Gabrijela za naš portal. Njezin rad i kreacije modnog naziva g Blue na Facebooku i Instagramu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije