OSTVARILA DJEVOJAČKI SAN

​PRVA U MEĐIMURJU Dizajnerica Gabrijela Kanižaj iz Svete Marije potpisuje autorsku kolekciju vjenčanica Angelo

Gabrijela je ponosno zakoračila u svijet kreiranja vjenčanica, a rezultat toga je njena prva kolekcija vjenčanica ‘Angelo’

Međimurska dizajnerica Gabrijela Kanižaj ove je godine ostvarila svoj djevojački san – ponosno je zakoračila u svijet kreiranja autorskih vjenčanica. Nakon kolekcije svečane ženske odjeće ‘Katarina collection’ koju je nazvala po majci, protekle srijede izašla je i njena prva kolekcija vjenčanica ‘Angelo’ koju posvećuje tati Ivanu i sestri Kseniji.

Gabrijeline svečane kreacije nisu nepoznanica na sjeveru Lijepe Naše, gdje se predstavljala na brojnim modnim revijama i sajmovima vjenčanja, a haljine iz njene mašte nosile su i natjecateljice izbora za Miss Međimurja 2017. godine.

Potpis koji stavlja na svoju prvu kolekciju vjenčanica jest lepršavost, elegancija i jednostavnost ukrašena detaljem, a svaka kreacija je korak dalje od klasične. Naglasak stavlja na izražavanje ženstvenosti, stoga je visok struk, isticanje ramena ili dekoltea u njenim kreacijama neizbježan spoj. Upravo to su glavne karakteristike sedam modela ‘g Blue’ vjenčanica.

– Još od srednjoškolskih dana moj san bio je dizajnirati najljepše vjenčanice za buduće mlade i time ostvarivati njihove snove. Prva dizajnerska kolekcija g Blue vjenčanica ‘Angelo’ spoj je elegantnih tkanina, nježnih boja, divnih linija, lepršavih dodataka, a nazvana je po mojim anđelima, tati Ivanu i sestri Kseniji – rekla je Gabrijela, koja je osim dizajnerice i stilistica, krojačica i šivačica, stoga je od same ideje do realizacije sve u njenim rukama.

Nesvakidašnjim dizajnom Gabrijela uspješno nadmašuje svoje ambiciozne ciljeve. Ono što njene kreacije čini jedinstvenima jest ručni rad te pažljiva dorada svakog pojedinog detalja te odabir najkvalitetnijih materijala.

– Ženama nastojim pružiti svečanu, a opet ugodnu odjeću koja neće stvarati neugodnosti pri nošenju tijekom trajanja događaja, stoga u svom radu posežem za finim i kvalitetnim materijalima poput svile, delikatne čipke, šifona i brokata – ispričala je.

Biti moderan ne znači pratiti najnovije trendove već prije svega stvoriti svoj vlastiti stil, a to je i moto kojim se Gabrijela već duži niz godina povodi. Posebnu zahvalu u konačnom dijelu realizacije prve kolekcije autorskih vjenčanica u Međimurju upućuje sestri i najvjernijoj desnoj ruci Moniki Kanižaj, fotografskom studiju Marrtinez Photography, vizažisticama Ani Ude i Marijani Tisaj, kao i prijateljici Patriciji Lesjak koja je zaslužna za frizure prvog photoshootinga Angelo kolekcije.

U nastavku možete pogledati modele vjenčanica, koje besprijekorno nosi Gabrijelin glavni model Magda Piljušić, a za više informacija o novim modelima pratite Gabrijelinu Facebook stranicu g Blue.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije