VEČER ŠTRIGOVSKIH MAŽORETKINJA

FOTO Mažoretkinje zablistale u svojim uniformama na Mažoret večeri u Štrigovi

U odličnom programu uživali su mnogobrojni posjetitelji


U nedjelju 25. studenog 2018. Štrigovske mažoretkinje priredile su ‘Mažoret večer’. Mnogobrojni gledatelji mogli su uživati u plesnoj večeri koja se po drugi put održala u Sportskoj dvorani Osnovne škole Štrigova. Na početku programa sve prisutne pozdravio je štrigovski načelnik Stanislav Rebernik koji je u svom govoru naglasio zahvalnost prema domaćim mažoretkinjama te poželio svima dobrodošlicu u Štrigovu.

>> Mažoret večer u Štrigovi

U plesnom programu predstavile su se Štrigovske mažoretkinja s dvije koreografije koje je postavila njihova voditeljica Lucija Novak. Svetomartinske mažoretkinje pod vodstvom trenerice Stanke Kutnjak i Ane Oletić predstavile su se s dvije skupine, vrtićkom i skupinom Minime.

Na pozornici su svoje umijeće u mažoret plesu pokazale i Mažoretkinje Nedelišća pod vodstvom Vedrane Radmanić, nastupile su i Mažoretkinje Selnice te Mažoretkinje Murskog Središća. U programu se predstavila i Eva Varga svojom solo točkom, inače članica Mažoretkinja Murskog Središća čije su trenerice Lara Podgorelec, Lucija Mutvar Bedić i Patricija Jambrošić.  

Na kraju programa svim nastupajućim sastavima novoizabrana predsjednica Štrigovskih mažoretkinja Monika Štampar podijelila je prigodne poklone i zahvalnice. 

– Sretna sam i ponosna na štrigovske mažoretkinje i na ovu večer koju smo organizirali po drugi put. Mažoretkinje Štrigove svoje prve plesne korake započele su 2002. godine, a tri godine kasnije oformila se i sama Udruga.

Nakon duže pauze, 2015. ponovno smo okupili djevojčice koje su željne plesa i druženja. Zahvaljujem ovom prilikom Luciji Novak, našoj trenerici na trudu i angažmanu, te ljubavi koju ulaže u našu Udrugu. Pozivam sve djevojčice da nam se pridruže! – poručila je Monika Štampar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije