evo koje su lokacije problematične

OPASNOST NA CESTI Čak 7 naleta vozila na divljač na međimurskim prometnicama

- Kako bi se spriječili ovakvi događaji upozoravamo vozače da tijekom vožnje obrate pažnju na postavljenu prometnu signalizaciju - poručuje policija

Tijekom proteklog vikenda (od 12. do 14. travnja 2024.) na međimurskim prometnicama evidentirano je sedam naleta vozilima na divljač (srneća divljač) koja je pretrčavala kolnik.

Naleti na divljač evidentirani su na prometnicama u Vrhovljanu te između Žiškovca i Štrukovca, Male Subotice i Štefanca, Donjeg Vidovca i Donje Dubrave, Čakovca i Mihovljana, kao i u dva navrata između Donjeg Mihaljevca i Svete Marije.

– Kako bi se spriječili ovakvi događaji upozoravamo vozače da tijekom vožnje obrate pažnju na postavljenu prometnu signalizaciju koja ih upozorava na moguće pojavljivanje divljači na cesti.

Pojava divljači na našim prometnicama najučestalija je u ranim jutarnjim te kasnim večernjim satima.

Ujedno, apeliramo na sve sudionike u cestovnom prometu da prilagode brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti te da poštuju prometna pravila i postavljenu prometnu signalizaciju kako bi sigurno stigli na svoja odredišta – poručuju iz međimurske policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije