Priroda u kuhinji: Savjeti i ideje za uređenje doma

Nastavljamo suradnju s Drvnim centrom Filo, koji i ovaj mjesec donosi novitete s milanskog sajma namještaja i daje Vam savjete i ideje za uređenje doma.

Prošlog ste mjeseca mogli pročitati članak o novim trendovima u drvnoj industriji, a ovaj Vam mjesec prenosimo ideje vrhunskih dizajnera za uređenje kuhinja.Kuhinje postaju točke fokusa i okupljanja u svim domovima te više nisu samo mjesto u kojem se pripremaju i konzumiraju obroci. Pri preuređenju kuhinje imajte na umu da kroz kuhinju možete izraziti svoj stil, ukus, status, osobnost i interese.

Ove su godine IN bijele kuhinje koje simboliziraju čistoću i savršenost te pozitivno djeluju na sve ukućane. One su pogodne za male kuhinje jer bijela boja daje svjetlost, a prostori s puno svjetlosti vizualno su veći.

Bijela kuhinja je odlična za nadogradnju,stoga je upotpunite toplim prirodnim materijalima. Unesite inovativnost kroz drvene materijale. Umjesto tradicionalnih materijala, za šank ili stol iskoristite neobrađeni drveni trupac.

Ako već prilikom kuhanja kombiniramo različite namirnice, zašto to isto ne bi napravili s materijalima i teksturama?

Kombinacija navedenih materijala u kuhinji je kao odgovor na prirodu kojoj svi težimo. Ako volimo provoditi vrijeme u prirodi, zašto ona ne bi bila dio kuhinje? Ako nemate mogućnost uzgoja začinskog bilja u dvorištu predlažemo Vam da to napravite u kuhinji.

I u sljedećem Vas članku nastavljamo savjetovati. Za dva tjedna možete pročitati nešto više o najnovijem trendu otvorenih polica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije