OPREMITE svoj dom najboljim namještajem po mjeri Drvnog centra Filo

Novcem iz EU projekta do novih tehnologija i radnih mjesta

Drvni centar Filo za proizvodnju namještaja po mjeri uspješno posluje više od 20 godina na području cijele Hrvatske. Prijavio je svoj projektni prijedlog na natječaj ‘Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz IKT’.

U veljači ove godine, u sklopu Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020., obrtu su dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 180 610 kn za uvođenje nove informacijsko-komunikacijske tehnologije čime će se povećati broj radnih mjesta. Ukupna vrijednost projekta je 303 587 kn, a završava krajem srpnja 2017. godine. Cilj je povećanje produktivnosti i profitabilnosti kroz uvođenje informacijske i komunikacijske tehnologije.

Očekivani rezultati su povećanje prihoda od prodaje za 12,4% te otvaranje do tri nova radna mjesta. Projekt će doprinijeti jačanju konkurentnosti obrta, što će rezultirati povećanjem poslovnih prihoda, održavanjem broja zaposlenih i otvaranjem novih radnih mjesta.

SOFT TOUCH KOLEKCIJA – mediapan oplemenjen PVC- om i akrilom

Jedno od najkarakterističnijih obilježja namještaja je njegova boja, ali s druge strane i osjećaj koji na vas ostavlja dodir njegove površine. Kada ćete se susresti s bojama Soft Touch kolekcije prepoznati ćete kako jednostavnost može ostaviti dojam privlačnosti. Dodirom njegove površine osjetit ćete svu mekoću pravog baršuna.

Prostori u kojima provodite svoje vrijeme biti će osvježeni kombinacijom Soft Touch pločastih materijala. Svaki prostor dobit će potpuno novo i drugačije ozračje.

Ova kolekcija dolazi u 5 osnovnih boja koje se vrlo dobro uklapaju u svaki prostor i lako se kombiniraju sa ostalim materijalima, bilo da su to drvni dekori sa porama, bilo visoki sjaj kao kontrast.

Mat kao prestižan način obrade površina je do sad bio rezerviran uglavnom za primjenu u drugim proizvodnim granama kao što su IT industrija u oblikovanju prestižnih prijenosnih računala, tableta i pametnih telefona, kao i u automobilskoj industriji za naglašavanje formi ekskluzivnih vozila. Međutim sad ga možemo iskoristiti i u našim interijerima. Da se razumijemo – mat u interijeru ne dolazi do izražaja odmah na prvi pogled, kao recimo visoki sjaj koji svojim blještavilom i odrazima odmah plijeni pažnju.

Posjetite našu službenu stranicu Drvnog centra Filo te pogledajte sve novosti koje smo pripremili za vas.

Najnovije