DOĐITE u Lendavu 5. kolovoza na konjičko natjecanje ‘Pomurski galop’

Društvo ljubitelja konja i ove godine Vas poziva sad već na drugu Podmursku galopsku utrku, koja će se održati 5. kolovoza u sportskom parku u Olimpija.

I ove godine se utrka održava kao kvalifikacija za deseti jubilarni nacionalni galop u Budimpešti. Dolazi velika produkcija rodeo konjanika s 50 konja koji će izvesti Spartakus, vidjet ćete 50 konjanika u izvedbi borbe za slobodu. Moći čete vidjeti i jahanje konjanika u nošnjama te se vratiti u 16 stoljeće.

Pomurski galop nije samo sportski događaj, već i kulturno i gastro prezentacija Pomurja, tamo će biti ponude za svačiji ukus. Program se odvija od 9:30 sati pa do večernjih sati. Uz prigodan program za odrasle osigurana je zabava za najmlađe posjetitelje. Ulaz na ‘Pomurski galob’ je besplatan, stoga dođite i vi na konjičko natjecanje u Dolga Vas na zelenoj površini nogometnog igrališta.



Odazovite se i podržite Podmursku galopsku utrku na nogometnom sportskom parku NK Olimpija, Dolga vas, Vaška ulica, 9220 Lendava.

Tijekom dana osigurana je zabava za najmlađe posjetitelje, i bogata ponuda tradicionalnih jela iz Mađarske i Slovenije i sajam domaćih obrta.

Najnovije