DARUJE SE KOTIZACIJA 1+1

BAR FIGHT ‘24 Osvoji free sudjelovanje za sebe i svog para na natjecanju u izradi koktela!

Glavni uvjet za prijavu je 18+ godina, a uz tri vrijedne glavne nagrade, za sve natjecatelje osigurani su poklon paketi, bonovi za hranu i piće te edukacija o osnovama izrade koktela.

U Čakovec, točnije Perivoj Zrinski, uskoro stiže drugo izdanje natjecanja barmena amatera u izradi koktela “BAR FIGHT by Shankeri” koje donosi i dan uvertire, pa neslužbeno počinje Warm Up partijem za natjecatelje, u petak 7. lipnja, dok će se prava borba timova održati u subotu, 8. lipnja!

Naime, cjelokupnu organizaciju natjecanja “BarFight” potpisuju Toni Andrašec i Saša Novak, međimurski barmeni i vlasnici  “koktela na kotačima” Cocktail catering by Shankeri, atrakcije često viđane na manifestacijama poput Porcijunkulova ili privatnim proslavama i vjenčanjima.


O BarFight-u

Natjecanje okuplja 48 sudionika, točnije 24 para koji će u nekoliko krugova natjecanja pokazati sve svoje vještine u izradi različitih koktela.

Natjecatelji se dokazuju žiriju koji će isprobavati okus i ocjenjivati estetiku i pravilnost izrade. Svi zainteresirani su dobrodošli!

Uz tri vrijedne glavne nagrade, za sve natjecatelje osigurani su poklon paket (pregača, speed bottle opener, zahvalnica), bonovi za hranu i piće te edukacija o osnovama izrade koktela.

>> Glavni uvjet za prijavu je 18+ godina, a kotizacija po paru je 50 eura (25 eura po osobi). Prijaviti se možete na shankeri.hr/prijava ili putem maila cocktailsbayshankeri@gmail.com.

Osim poklona za sudionike, posjetitelje eventa između svakog kruga natjecanja očekuju iznenađenja, o čemu ćete više saznati nešto kasnije! Dvodnevnu atmosferu dodatno dopunjuju DJ-evi. Da sve poprimi onu još vedriju notu, pobrinut će se hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac Jan Kerekeš u ulozi voditelja eventa!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije