SVAKA ČAST

OŠ KURŠANEC Učenici sudjelovali na Državnom prvenstvu i postigli odlične rezultate

Po drugi put učenici OŠ Kuršanec sudjelovali su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava za učenike s intelektualnim teškoćama koje se održalo krajem ožujka u Poreču

Na natjecanju je sudjelovalo devetero učenica i učenika: Tanja Oršoš, Svetlana Gavran, Karolina Oršoš, Ribana Ignac, Lara Halilović, Leon Oršoš, Renato Gavran, Josip Oršoš, Dominik Oršuš.

Voditeljica učenika bila je učiteljica zdravstvene i tjelesne kulture Tanja Mesarić Novak, a pratitelji pedagoginja Koraljka Bendelja i učitelj Mario Novak. Učenici su se natjecali u atletici odnosno trčanju, skoku u dalj i bacanju vortexa.

Ostvarili su zapažene rezultate. Ribana Ignac osvojila je dvije medalje, zlatnu za osvojeno prvo mjesto u bacanju vortexa i brončanu za treće mjesto u trčanju na 80m.


Učenice Tanja Oršoš i Karolina Oršuš osvojile su srebrnu i brončanu medalju za drugo i treće mjesto u tračanju na 200m, a učenik Leon Oršoš osvojio je srebrnu medalju za osvojeno drugo mjesto u bacanju vortexa.


Osim sportskih događanja učenici su sudjelovali u kulturno-zabavnom programu, predstavi mađioničara i plesu.
Kao i prijašnjih, i ove godine organizator Hrvatski školski sportski savez je pokrio sve financijske troškove smještaja, prehrane i prijevoza. Osim HŠSS ovim putem zahvaljujemo Međimurskoj županiji i Vajdi na potpori u vidu donacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije