FOTO U Donjem Vidovcu održana edukacija frizera

Frizerski studio Danijela, vlasnice Danijele Matulin, bio je domaćin edukativnog seminara za frizerke s područja donjeg Međimurja. Isti je organizirala tvrtka Frizerland koja je na hrvatskom tržištu prisutba šest godina sa sjedištem u Križevcima u Zagrebačkoj ulici.

– Specijalizirani smo za prodaju i distribuciju frizersko-kozmetičkog programa od potrošnih materijala do namještaja i opreme. Pokrivamo područje sjevernozapadne hrvatske – kažu njihovi putnici putnicima Franjo Orak i Ana Tremski. Kako bi se pratili najnoviji trendovi u svijetu bojanja i frizura učestalo provode radno edukativne seminare.

Takav jedan je u ponedjeljak 10. travnja održan i u Donjem Vidovcu, a sve novosti prezentirali su edukatori Vesna i Zoran Stanišić koji dolaze iz središnjice Frizerland BiH u Vitezu. – Proizvode koje imamo dolaze nam iz Parisienne Italia Black Professional Line – rekao nam je Franjo.

Nakon teoretskog predavanja, krenuo je onaj praktični i sve prisutne frizerke mogle su izabrati bojanje i frizuru po vlastitoj želji. Vlasnica Danijela Matulin izuzetno je zadovoljna odazivom kolegica na čemu im zahvaljuje, kao i ljudima iz Frizerlanda koji su im otkrili novitete u svijetu frizeraja.

Žene su zadovoljne otišle kućama jedva čekajući da naučeno primjene u svojim salonima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije