Paula Markati ispala u skupini

U Domu sportova u Zagrebu je od petka do nedjelje odigrano pojedinačno seniorsko stolnotenisko prvenstvo Hrvatske, na kojemu je od članova međimurskih klubova nastupala samo Paula Markati iz Hodošana. U svojoj je, šestoj, kvalifikacijskoj skupini bila nositeljica, ali je osvojila tek treće mjesto i nije se plasirala u završne borbe, vjerojatno opterećena i povredom noge koju vuče posljednjih dana.

Rezultatom 4:1 dobila je mladu Mateu Hron iz HASTK Mladosti (Zagreb), a s 4:0 izgubila od Klare Cakol iz Dra. Časla (Zagreb) i 4:2 od Mateje Magličić iz TIS-a (Zagreb), koje su izborile završnicu.

Nova državna prvakinja za ovu sezonu je mlada Ivana Tubikanec iz Dra. Časla, koja je u finalu bila bolja od Mateje Jeger iz HASTK Mladosti, a u polufinalu pobijedila prošlogodišnju prvakinju Petru Petek iz Varaždina.

Pobjednice u igri parova su članice HASTK Mladosti Mirela Đurak i Mateja Jeger, a Paula parove nije igrala. Mogućnost nastupa nije iskoristila Paulina klupska kolegica Tamara Ramić, a nije se prijavio niti Matija Barić, Čakovčanin koji igra za varaždinski Igea Željezničar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije