Rukometaši Nedelišća poraženi u Bjelovaru

U nastavku prvenstva 3 HRL – Sjever rukometaši Nedelišća na gostovanju u Bjelovaru vraćaju se praznih rukava. Utakmicu su loše otvorili 5 :1 te je već na početku bilo vidljivo da će teško dostići razliku.

Iako oslableni zbog povreda koje su zadesile klub (Radiković pa Tkalčec, Blagus, Korent, Goričanec koji ipak igraju te bolesti Zebeca) to ne umanjuje pobjedu Bjelovara II. Poluvrijeme 19:13 za domaćina.

U drugom poluvremenu pokušavaju nešto agresivnijom obranom parirati, ali ipak nedovoljno za dostizanje minusa iz prvog dijela. Krajnji rezultat 30:24 za domaćine.

Priliku za popravak rukometaši Nedelišća imaju već ove subote 7. ožujka kada su domaćini neugodnim susjedima iz Trnovca. Utakmica se igra u SGC Aton u 18. sati. Svi prijatelji rukometa pozvani da navijanjem bodre domaćina u pobijedi.

U Bjelovaru su igrali: Trstoglavec, Goričanec (1), Jakšić (4), Srnec (5), Prekupec (2), Vuković (4), Topličanec, Korent (3), Radović, Farkaš (1), Blagus (3), Sklepić (1), Tkalčec te golmani Vikert, Obadić i Jarni. Trener Matija Kraljić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije