Sportski park Trate – mjesto za sport, zabavu i druženje

Sportski park Trate” novoizgrađeni je sportski park nadomak “SGC Aton”, a njime upravlja “Tenis klub Nedelišće“. Uz pet zemljana teniska terena, kojima sportski park upravlja, tu je još i teren za mali nogomet na umjetnoj travi, teren za nogomet u kavezu, teren za odbojku na pijesku, staza za boćanje, viseća kuglana, stolovi za stolni nogomet i stolni tenis.

Stolni tenis

Svakog utorka i četvrtka od 19:00 do 20:00 sati za sve koji su rođeni 2000. godine ili mlađi organizirani su besplatni treninzi stolnog tenisa pod vodstvom trenera. (Kontakt broj: 091 576 9231)

Tenis

Za sve članove “TK Nedelišće” i one koji to tek žele postati, 30. siječnja 2015. godine u prostorijama kluba, održat će se godišnja skupština na kojoj će biti riječ o dnevnom redu, godišnjem izvješću za proteklu godinu i planu aktivnosti za 2015.god.

Fit camp

Svakog ponedjeljka od 18:00 do 19:00 sati u prostorijama “Sportskog parka Trate” u Nedelišću održava se besplatan trening za sve koji se žele malo pokrenuti, odvježbati si i zabaviti se u dobrom društvu.

“Sportski park Trate” iznajmljuje prostorije za proslave rođendana, završnica i drugih događanja, a tu se i redovno održavaju team buildinzi, degustacije, sommelierske škole, sportske igre i sportski kampovi. Nalaze se na adresi Josipa Marčeca 27a, Nedelišće. Kontakt broj je 095 600 2800.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije