Globetka kreće u svoju četvrtu sezonu

Kros liga Globetka, koju će već četvrtu godinu zaredom organizirati Atletski klub Međimurje iz Čakovca, započinje već 24. siječnja s početkom u 14 sati kada će se održati prvo kolo. Liga će kao i u 2014. godini imati osam kola raspoređenih kroz cijelu godinu, a posljednje osmo kolo održat će se 14. studenog kada će se najboljim i najupornijim sudionicima uručiti nagrade.



Prosjek od 107 trkača po kolu iz 2014. godine neće biti lako nadmašiti, no organizatori vjeruju da će svi oni koji su do sada postali “ovisnici” o trčanju sigurno nastupiti i ove sezone te da će se tokom godine priključiti i dosta novih imena.

STARTNI BROJ
Podsjećamo trkače koji su do sada već nastupali da za nastup moraju imati startni broj koji su zadužili u prijašnjim godinama. Novi sudionici broj zadužuju prilikom prvog nastupa i više ga ne vraćaju, već ga koriste u svim kolima ove i u idućim godinama.



KOTIZACIJA
Kotizaciju za svih osam kola u iznosu od 50 kn potrebno je uplatiti prilikom prvog nastupa.

OSTALE NAPOMENE
– okupljanje i prijave sudionika odvijat će se na pomoćnom nogometnom terenu stadiona SRC Mladost, a odlazak na start 3 minute prije zakazanog početka utrke. Molimo sudionike da na start utrke na koji se odlazi preko brze prometnice (ulica Globetka) obavezno idu u grupi i preko pješačkog prijelaza.

Organizator lige Atletski klub Međimurje želi svim sudionicima puno uspjeha u novoj, četvrtoj po redu, Kros ligi Globetka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije