Polet bolji od Varaždina, poraz nogometašica Trnave od Pomurja

Još su dva tjedna do početka 3. HNL Sjever i međimurskih nogometnih liga pa se ovog vikenda igraju brojni pripremni nogometni susreti. Polet iz Svetog Martina na Muri je porazio u gostima ekipu Varaždina 2:1. Varaždin je poveo, a Polet je preokrenuo rezultat. Sutrašnji susret s Mladosti iz Ivanovca je otkazan zbog pogreba tajnika Poleta Željka Breznika.

Međimurje je izgubilo kod Zagreba 4:1. Zagreb je poveo 1:0, a Golik poravnao na 1:1. Poluvrijeme završava 2:1, a u zadnjih petnaestak minuta Zagrepčani zabijaju još dva gola za 4:1. U srijedu u 15:00 sati Čakovčani gostuju kod Sesveta, a u subotu u podne u generalki dočekuju Zelinu.

Rudar je gostovao kod Plitvice iz Gojanca u susretu koji je završio 3:3. Rudar je poluvrijeme dobio 2:1. Sutra slijedi gostovanje u 14:00 sati u Lendavi kod Nafte. Kad smo već kod Murskog Središća sutra u dvorani organiziraju turnir za nogometaše do 10 godina.

Graničar iz Kotoribe je gostovao kod Graničara iz Legrada gdje je poražen 4:1. Poluvrijeme je bilo 1:1. Sutra u Kotoribi od 15:00 sati gostuje Bednja Beletinec.

Omladinac je u Novom Selu Rok ugostio Nedelišće i pobijedio ga 2:1.

Mladost iz Preloga ovog tjedna nema sreće s pripremnim susretima. Tijekom tjedna otpala je utakmica s Pušćinama zbog lošeg terena, a zbog istog razloga ni danas nije odigran susret u Imbriovcu kod tamošnjeg Borca. No kako se skupilo 22 igrača na treningu nogometaši su međusobno odigrali prijateljsku utakmicu.

Naši trećeligaši u ponedjeljak u 17:00 sati imaju plenarni sastanak 3. HNL Sjever u Koprivnici na Gradskom stadionu.

Ženski nogometni klub Trnava Goričan ugostio je Pomurje Beltinci, slovenske prvakinje i članice Lige prvakinja. Slovenke su bile bolje 6:0 s dva gola u prvom dijelu i još četiri u nastavku susreta. Početak prvoligaške sezone za Trnavu je 1. ili 8. ožujka pa još imaju nešto vremena za posložiti svoje redove i što bolje se uigrati.

Trnava – Pomurje 0:6
Goričan, igralište NK Trnava. Gledatelja 100. Sudac Brljak. Pomoćnici Vlah i Marks. Strijelci: 0:1 Vrabelj (15), 0:2 Tribaut (32), 0:3 Vrabelj (51), 0:4 Conjar (62), 0:5 Tibaut (77), 0:6 Conjar (82).
Trnava: Domjan, Klarić, Lončarek, Požgaj, Frančić, Horvat, Herman, Videc, Njari, Vrančić, Radmanović (Smrk). Trenerica: Tatjana Mesarić.
Pomurje: Kosi, Prša, Godina, Nikl, Marić, Špor, Conjar, Zver, Tibaut, Kolb, Vrabelj još su igrale; Nemec, M. Horvat, Jelen, K. Horvat, Legenić, Zadravec, Rozmarić. Trener: Bojan Jančar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije