Velika žalost u Svetom Martinu – in memoriam Željko Breznik

Na web portalu NK Polet Sveti Martin na Muri objavili su sljedeću tužnu vijest:

“U dubokoj tuzi Vam javljamo da nam je preminuo naš dugogodišnji tajnik kluba Željko Breznik, koji je neizmjerno zadužio naš klub te svojom marljivošću u klubu svima bio uzor.

Posljednji ispraćaj Željka Breznika je sutra 16. veljače 2014. na mjesnom groblju u Svetom Martinu na Muri u 15:30 sati.”

Kao tajnik Poleta nama medijima bio je uvijek otvoren za sve upite i uvijek je bio na raspolaganju, pravi čovjek na pravom mjestu. Svojim djelovanjem umnogome je pomogao Poletu, srce je njegovo bilo poletovsko što je pokazivao iz dana u dan niz godina.

In memoriam Željko Breznik

Dobili smo od Uprave NK Polet priopćenje koje prenosimo:

“Nakon kratke i teške bolesti u noći s petka na subotu 16.02.2018. u 57. godini života preminuo je Željko Breznik, dugogodisnji tajnik NK Polet iz Sv. Martina na Muri.

Odlazak Željka Breznika nenadoknadiv je gubitak za NK Polet, ali i za čitav međimurski nogomet, jer  malo je sportskih djelatnika koji neprekidno više od 35 godina volonterski rade u sportu, posebno na tako zahtjevnim poslovima kao što su poslovi tajnika kluba. Svi sportaši i sportski djelatnici znali su ga kao   mirnog i staloženog čovjeka koji je dugogodišnji posao tajnika i predstavnika kluba obavljao na profesionalan način, iako je sve radio iz velike ljubavi prema sportu i našem klubu.

Bio je dobri duh Poleta, besprijekorno vodio brigu o svoj potrebnoj dokumentaciji i propisima, prije utakmica dočekivao i ispraćivao službene osobe i gostujuže ekipe uvijek s osmjehom i lijepim riječima i  svima je bilo drago surađivati s njime. Malo je utakmica NK Polet koje je on propustio. Sudjelovao je u    svim uspjesima kluba te bio uzor i primjer svim članovima uprave i igračima kako se treba nesebično voljeti klub.

Sljedeće godine naš klub slavi 50-godišnjicu svog postojanja za koju je Željko pripremao monografiju, ali ga je prerana smrt spriječila da doživi njezino objavljivanje. Teško je u ovom trenutku zamislit funkcioniranje našeg kluba bez našeg Željka. Članovima obitelji upućujemo izraze najdubljeg suosjećanja zbog velikog gubitka.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije