Školi nogometa Sveti Martin nove lopte na dar

Školi nogometa Sveti Martin nove lopte na dar

Školu nogometa Sveti Martin poduzeće NEORES d.o.o iz Murskog Središća obradovalo je sponzorstvom za kupnju 50 komada novih lopti koje će koristiti svi polaznici škole nogometa. Svaka ekipa od početnika, limača, mlađih pionira, pionira i juniora na dar je dobila 10 novih lopti koje će im pomoći u treniranju i postizanju još boljih rezultata.

Škola nogometa Sveti Martin postigla je do sad zapažene rezultate u radu s djecom, a posebno su ponosni na svakodnevno poboljšavanje uvjeta treniranja u svim kategorijama mlađih uzrasta. Za postizanje vrhunskih rezultata potrebno je i dosta sportske opreme koju je potrebno svake godine obnavljati, a najviše opreme nabavlja se putem sponzora.

Najnoviji je primjer poduzeća NEORES d.o.o. iz Murskog Središća koje je doniralo sredstva za kupnju 50 komada novih lopti koje će koristiti svi polaznici škole nogometa. Na velikodušnoj i vrijednoj donaciji svi igrači ŠN Sveti Martin uzvratiti će novim pobjedama u narednom prvenstvu. Poduzeće NEORES d.o.o Mursko Središće bavi se proizvodnjom tekstilnih i medicinskih proizvoda. Ovom prigodom zahvaljuju iz Škole nogometa Sveti Martin zahvaljuju na vrlo vrijednoj donaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije