Opet puno posla za disciplinskog suca

U današnjem glasilu Međimurskog nogometnog saveza GOOL opet je niz kazni klubovima. Što se tiče onih financijskih najteže je prošao NK Dinamo Palovec koji se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna zbog isključenja trenera i predstavnika kluba na utakmici odigranoj u Vratišincu. Sokol je dobio utakmicu 2:1, a Palovčani su se žalili na vrlo lošeg suca.

NK Vidovčan Donji Vidovec se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja trenera na utakmici odigranoj u Oporovcu gdje su poraženi kod Galeba 4:3. NK Mladost Dekanovec se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja fizioterapeuta na utakmici odigranoj u Dekanovcu u kojoj su porazili Torpedo 6:3.

Što se tiče igrača Goran Hižman iz Bratstva Savska Ves kažnjen je sa šest mjeseci zabrane igranja. Subotnji susret s Trnovcom završio je 1:1. Domaćini su dobili dva crvena kartona, a gosti jedan.

Kako je prvenstvo trećih županijskih liga gotovo u ovom su GOOL-u zabilježeni brojni prelasci igrača iz tih liga u klubove iz 1. i 2. ŽNL. Ukupno je u tim prelascima sudjelovalo već u ovom tjednu više od 40 igrača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije