Danijel Zadravec i dalje predsjednik Badmintonskog kluba Međimurje

Jučer je u prostorijama SGC Aton Nedelišće održana je 7. Izborna skupština Badmintonskog kluba Međimurje Čakovec na kojoj je na dnevnom redu bili izvještaji o radu i financijski izvještaji za proteklo četverogodišnje razdoblje (15.6.2009. – 27.6.2013.) te izbor novog predsjednika, Izvršnog odbora, tajnika i dopredsjednika te novi četverogodišnji plan rada. Skupštinu je otvorio i predložio dnevni red te pozdravio nazočne članove predsjednik Danijel Zadravec.

Odabrano je  radno predsjedništvo: Danijel Zadravec – predsjednik i članovi Tomislav Grubić i Nikola Šoštarić te zapisničar i dva ovjeritelja zapisnika. Nakon ustanovljenja kvoruma prešlo se na izvještaje o radu kluba u proteklom razdoblju.

Izvještaj o radu Kluba za proteklo četverogodišnje razdoblje podnio je predsjednik Danijel Zadravec i tajnik  Tomislav Grubić u pisanom obliku, a tajnik Tomislav Grubić je u usmenom kratkom izlaganju iznio najznačajnije: “Proteklo četverogodišnje razdoblje rada kluba najbolje je razdoblje kluba u organizacijskom i športskom dijelu, dok je u  financijskiom dijelu došlo do pada zbog gospodarske krize i stanja u društvu. Usprkos tome  klub  je stabilan u organizacjskom, športskom , a i financijskom dijelu te se i rad kluba odvijao bez poteškoća prema zadanim planovima rada tokom godina i sezona.

Ostvareni su najbolji športski rezultati u povijesti na domaćim i međunarodnim natjecanjima: na PH ukupno je osvojeno  66 medalja (10 zlata, 12 srebra i 44 bronci ), seniorska ekipa je osvojila srebrnu medalju na EPH 2010 te 5. mjesto u međunarodnoj Slo-Cro MBL 2009/10 te 1. i  3. mjesto seniorskih muških  ekipa  i 3. mjesto ženske ekipe  na HEK –u 2013. Kadetska ekipa osvojila je srebrne medalje na EKPH 2010 i 2013. Osvojeno je  preko 80 medalja svih ekipa u ekipnom i pojedinačnom  poretku HK-a na kraju sezona, preko 60 medalja sa Školskih prvenstva učenika OŠ Međimurja,   medalje sa Sportskih igara mladih u Spiltu, preko  50 medalja sa međunarodnih  turnira ( SBL-a, EKK, Sž, Dc, Mz, ČCOYI … ).
 

Uspješni rad u Školi badmintona sa mlađim selekcijama gdje djeluju  ekipe: početnika, limača, ml. kadeta, kadeta, ml. juniora i juniora. Dobar stručni rad klupskih trenera i to  glavnog trenera Danijela Zadravca i  trenera Tomislava Grubića bio je usredotočen  na rad s mladima i Školi badmintona.

Za reprezentaciju Hrvatske na turnirima EJK , EKK  i ostalih MT igrali su naši mladi igrači od limača ( ), ml. kadeta (8), kadeta (8), ml. juniora (6 ) i juniora (8 ), a Matija Hranilović je  nastupio je za ml. juniorsku u-17 reprezentaciju Hrvatske na Ekipnom  i pojedinačnom EP 2009  u Mirni, Slovenija  i na turniru olimpijskih nada u Prešovu, Slovačka 2009.

Uprava kluba djelovala je na vrlo dobar način. Održala je ukupno 18 sjednica IO kluba. Osigurala je dovoljan broj termina za  treninge, sportske rekvizite, opreme i odjeće te pomagala. Osigurala je dovoljno financijskih sredstava za nesmetani rad kluba usprkos teškoj gospodarskoj i financijskoj  situaciji te padu prihoda od strane Grada Čakovca , ZŠU Grada Čakovca i ZŠUISMŽ kao i sponzora. Sprovodila rad Škole badmintona. Organizirala je proslavu 20. godišnjice Kluba (8.8.2012.) i dodjelila Obljetničke nagrade kluba na svečanosti 2.2.2013. Organizirala Godišnje skupštine kluba i  dodjelivala je Godišnja nagrade.

Organizirala 23  turnira HK-a, 6  PH, 2  turnira HEK regije Sjever, 1 turnir MBL-a, 3. izdanje MT”ČCOO” 2010 koje je bilo ujedno i posljednje  za seniore s nagradnim fondom od 750,00 eura,  4 izdanje MT”ČCOYI” za mlade u11, 13 i 15, 4 Školska prvenstva učenika OŠ Međimurja, ljetne pripremne kampove kluba, školski ljetni  kamp  2010. u akciji “Svaki tjedan-sport jedan” s Gradom i ZŠU Grada Čakovca, turnire domaće MBL-a u svim konkurencijama sa završnom dodjelom nagradama.

Predsjednik kluba Danijel Zadravec član je UO HBS-a od 2008. te ponovno od 2012. godine, a tajnik Kluba Tomislav Grubić je stalni član Skupština ŽŠU Grada Čakovca i ZŠUISMŽ gdje je od 2012 i član UO. Nastavljen i sproveden projekt organizacije MT za mlade u-11, u-13 i u-15  ” ČCOYI” od  2009. Klub je dobitnik priznanja za svekoliki doprinos i razvoj sporta u Gradu Čakovcu za 20. godina rada od strane  ŽŠU Grada Čakovca 2012., dobitnik je Obljetničke nagrade HBS-a za 20. Godina uspješnog rada 2012, dobitnik je najviše županijske Godišnje nagrade ZŠUISM FRANJO  PUNČEC 2012.”

Financijski izvještaj o radu Kluba za proteklo razdoblje podnio je tajnik Kluba Tomislav Grubić u pisanom i kratkom usmenom izlaganju  gdje je iznio da su financije i proračun kluba padali, a rashodi bili veći, a sve zbog gospodarske krize te je  poslovanje u proteklom razdoblju bilo negativno, a to negativno poslovanje pokriveno je akumiliranom rezervom novčanih sredstva iz prethodnog razdoblja koje je bilo puno bolje te usprkos tome klub je redovito ispunjavao svoje financijske obaveze i nema nikakvih dugova.
 

Nakon izlaganja predsjednika i tajnika o izvještajima Skupština ih je jednoglasno prihvatila. Nakon toga razriješeni su dužnosti članovi IO kluba, predsjednik,dopredsjednik i tajnik. Pristupilo se biranju novog predsjednika Kluba za sljedeće četverogodišnje razdoblje, Tomislav Grubić predložio je za novog-starog predsjednika Danijela Zadravca koji je prihvatio kandidaturu te ga je Skupština jednoglasno izabrala za novog predsjednika.

Novi predsjednik Danijel Zadravec zahvalio se na novom ukazanom povjerenju te je predložio novi IO kluba u sastavu: Radovan Petrović, Nikola Šoštarić, Karlo Komarčić, Tomislav GrubićDanijel Zadravec koji je i predsjednik IO prema Statutu. Skupština je jednoglasno potvrdila članove IO.

Predsjednik je predložio iz redova IO kluba za novog dopredsjednika Kluba gospodina Nikola Šoštarić, a za tajnika gospodina Tomislava Grubića, dosadašnjeg tajnika, a Skupština kluba ih je jednoglasno prihvatila. Skupština je konstatirala novi saziv IO Kluba u sljedećem četverogodišnjem mandatu  u sastavu: Danijel Zadravec – predsjednik Kluba i IO, Nikola Šoštarić – dopredsjednik Kluba, Tomislav Grubić – tajnik Kluba, Karlo Komarčić – član IO i Radovan Petrović – član IO.

Predsjednik Danijel Zadravec i tajnik Tomislav Grubić predočili su novi četverogodšnji plan rada te financijski plan kluba, kojeg je Skupština   jednoglasno prihvatila. Skupštinu je zatvorio predsjednik Danijel Zadravec u 20.30 sati nakon čega je uslijedilo kratko druženje uz mali domjenak za članove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije