EVO RASPOREDA

UZBUDLJIVE UTAKMICE Rukometno nogometni vikend počinje nešto ranije

U Poreču sutra počinje Završnica prvenstva Hrvatske za rukometašice U-17, na kojem su među 12 najboljih hrvatskih ekipa u grupi B igraju i rukometašice čakovečkog ŽRK Zrinskog

Prema sljedećem rasporedu-:

četvrtak: 9:30 sati Zrinski – Split 2010, u 18 sati Zrinski – Brod

petak: 11:30 sati Zrinski – Dalmatinka, 18 sati Zrinski Lokomotiva

subota: 9:30 sati Zrinski –Sesvete, iza toga i u nedjelju utakmice za poredak.


Rukometaši MRK Čakovca, prvaci 1. lige sjever i novi članovi Premier lige u petak igraju posljednji prvenstveni susret pred svojim gledateljima. U 19:30 sati domaćini su ekipi Vidovca, a nakon utakmice priprema se velika fešta, zajedno s gledateljima uz niz popratnih sadržaja proslava naslova prvaka.

Rukometašice Zrinskog u nedjelju u 19:30 sati u Zagrebu gostuju kod još uvijek državnih prvakinja Lokomotive su kojom je u prvom dijelu prvenstva susret u Čakovcu završen bez pobjednika. U 3. ligi sjever rukometaši Preloga gostuju u Grubišnom Polju kod Ilove, rukometaši Nedelišća danas u Vidovcu igraju s Vidovcem II, a sutra (četvrtak) mladi sastav Čakovca II domaćin je u 21 sati u dvorani GŠ-e ekipi Varaždina.


Naši predstavnici u Trećoj nogometnoj likgi sjever svoje susrete igraju u subotu s početkom u 17 sati. U Čakovcu je na rasporedu lokalni derbi Međimurje – Dinamo Domašinec, Graničar je u Kotoribi domaćin Virovitici, Rudar u Murskom Središću Pitomači, a već prvak Lige Polet u Svetom Martinu na Muri igra s varaždinskim Varteksom.

Nogometašice Međimurja Čakovec koje igraju sve bolje i sigurnije, u nedjelju imaju važan prvoligaški susret, u 11 sati gostuju u Velikoj Gorici kod Gorice, dok mladi sastavi Čakovčanki pionirke i kadetkinje u subotu u 16:30 i 18 sati gostuju u Zgrebu kod vršnjakinja Agrama.


U subotu i nedjelju na rasporedu su i svi susreti Međimurskih nogometnih liga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije