svjetski, a naš

ODLIČNA PRILIKA Lovro Zvonarek drugi put zaigrao u Bundesligi

Bayern je sa 66 bodova na drugom mjestu, a ima 13 bodova zaostatka za nedostižnim Bayerom, koji je još u prošlom kolu osigurao naslov prvaka

Nogometaši Bayerna slavili su s uvjerljivih 5-1 na gostovanju kod berlinskog Uniona, u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 30. kola njemačke Bundeslige, piše 24sata.

va pogotka za Bavarce postigao je Thomas Müller (53, 66), a po jednom su se u strijelce upisali Leon Goretzka (29), Harry Kane (45+1) i Mathys Tel (62). Počasni gol za momčad pod vodstvom Nenada Bjelice postigao je Yorbe Vertessen (90+1).

Drugi nastup za prvu momčad Bayerna u Bundesligi upisao je 18-godišnji mladi hrvatski reprezentativac Lovro Zvonarek, koji je u 84. minuti zamijenio dvostrukog strijelca Thomasa Müllera. Josip Juranović je za Union igrao od 59. minute.

Bayern je sa 66 bodova na drugom mjestu, a ima 13 bodova zaostatka za nedostižnim Bayerom, koji je još u prošlom kolu osigurao naslov prvaka. Na trećem je mjestu Stuttgart s tri boda manje i utakmicom manje od Bavaraca. Union Berlin je ostao na 29 bodova i na 14. poziciji te Bjelici njegovim igračima u posljednja četiri kola predstoji grčevita borba za opstanak u Bundesligi.

Nogometaši Wolfsburga s minimalnih 1-0 pobijedili su pred svojim navijačima Bochum i tako stigli do važne pobjede u borbi za ostanak u Bundesligi. Jonas Wind je u 43. minuti postigao pogodak vrijedan tri boda, s kojima je Wolfsburg skočio na 13. poziciju pridruživši se skupini klubova s 31 bodom. Pet bodova manje ima Mainz na 16. poziciji, ali i utakmicu manje. Bochum je s 27 bodova ostao na 15. mjestu. Hrvatski reprezentativac Lovro Majer ostao je bez nastupa u ovom dvoboju, navodi 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije