subotnji rezultati

NOGOMETNA SUBOTA Bratstvo/SV pobijedilo Centrometal, Venera PMP I Dubravčan miroljubivo, poraz Sloge/ČK

Bratstvo/SV pobijedilo Centrometal, Venera PMP I Dubravčan miroljubivo, poraz Sloge/ČK, Drava slavila u Novakovcu

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Nogometna subota u kojoj je odigrano 13 utakmica, domaćini su u 7 pobijedili, dvije su odigrane bez pobjednika, dok su u četiri slavili gosti.

U Međimurskoj Premier ligi Bratstvo/SV je slavila u Macincu pobijedivši Centrometal 2:1. Gosti su poveli u 47. minuti pogotkom De Jesus Ronalda da bi domaćin poravnao u 64. minuti preko Meglića. Pogodak vrijedan pobjede za goste postiže iz slobodnog udarca Horvat u 66. minuti.

U 1. Međimurskoj ligi derbi kola Venere PMP I Dubravčana završio je bez pobjednika 0:0. U 2. Međimurskoj ligi Mura je u Čakovcu pobijedila Slogu 2:1. Koščak dovodi goste u vodstvo u 45. minuti da bi u 68. minuti Jelić poravnao rezultat na 1:1. Šoltić u 87. minuti iz kaznenog udarca postiže za goste pobjedonosni pogodak.

U 3. ML skupina-A Drava je slavila u Novakovcu pobijedivši Graničar 5:2. Kregar u 27. minuti dovodi goste u vodstvo da bi Trevisan u 45. minuti poravnao rezultat na 1:1. U nastavku utakmice u 51. minuti ponovno Kregar dovodi goste u novo vodstvo da bi De Carhvalo u 53. povećao rezultat na 1:3. Domaćin u 86. uspijeva preko Skenderija smanjiti na 2:3 da bi minutu kasnije Kregao postigao svoj treći pogodak na utakmici dok je Zavrtnik u 90. minuti pogotkom potvrdio visoku pobjedu gostiju.

Rezultati subotnjih utakmica:

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Subota: Centrometal – Bratstvo (SV) 1:2, Nedelišće – Dinamo (P) 2:1, Mladost Komet – Sloga (Š) 2:0,

Nedjelja: Mladost (SM) – Draškovec, G.Žganec, Križarić, Sukanec ; Šoltić, Bratstvo (J) – Jedinstvo (GM) u Svetom Martinu na Muri, Velđi, Paman, Čurila ; Darko Jambrović, BSK – Međimurec, Fleten, I.Žganec, Zavrtnik ; Hajdinjak, Spartak – Podturen, Aldić, Felker, D.Novak ; Kovač. Utakmice se igraju s početkom u 17 sati.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Omladinac (NSR) – Plavi 3:3, Venera PMP – Dubravčan 0:0.

Nedjelja: Sokol – Trnava, Škrobar, Rodrigue, Meglić ; Brezovački, Strahoninec – ČSK, Đurđek, Fodor, V.Baksa ; Radek, Kraljevčan 38 – Polet (P), Graf, Ž.Novak, Kantoci ; I.Križarić, Naprijed – Croatia, Tomičić, Kedmenec, Čižmešija ; Najman, Zasadbreg 77 – Hodošan, Kukovec, Bašek, V.Hrušoci ; Podgorelec. Utakmice se igraju s početkom u 17 sati.

II. MEĐIMURSKA LIGA

Sloga (Č) – Mura 1:2, Pušćine – Vidovčan 5:2, Hajduk (B) – Budućnost (M) 2:1,

Nedjelja: Mladost (I) – Pobjeda, Dumančić, M.Hrušoci, V.Novak ; Tomašić, Radnički – Jadran, Zobec, Spudić, I.Novak ; Filipčić, Mali Mihaljevec – Sloboda (S), Klarić, Vuk, L.Baksa ; Jakovljev, Borac PMP – Mladost (D), Hrženjak, Blažona, L.Horvat ; Kopasić. Utakmice se igraju s početkom u 17 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Graničar (N) – Drava (K) 2:5

Nedjelja: Otok – Budućnost (P), Režek ; Braniša, Drava (DM) – Borac (DH), D.Trupković ; Fodor, Jedinstvo (NSnD) – Sloboda (M), Koprivec ; Mezga Omladinac (DS) je slobodan. Utakmice se igraju s početkom u 17 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Hajduk (Š) – Parag 5:2, Torpedo – Trnovec 0:2, Donji Koncovčak – Bratstvo (P) 4:1, Omladinac-Šenkovec 13:0

Nedjelja: Dubrava – Napredak, R.Kolarić ; Kovačić, Utakmica se igraju s početkom u 17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije