MEĐIMURSKI NOGOMETNI VIKEND

NOGOMETNA SUBOTA ‘Petarda’ Sloge u derbiju protiv Pušćina

Donosimo rezultate s međimurskih nogometnih terena

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Prekrasna sunčana subota donijela je 12 odigranih utakmica u kojima su u 8 slavili domaćini, jedna je odigrana bez pobjednika, dok su u 3 slavili gosti.

U 1. Međimurskoj ligi Venera PMP je u Novom selu Rok pobijedila Omladinac rezultatom 2:1. Medved u 21. iz kaznenog udarca donosi vodstvo domaćinu da bi Tomašić u 33. te Novak u 48. minuti preokrenuli rezultat na konačnih 1:2.

U 2. Međimurskoj ligi derbi kola odigran je u Čakovcu gdje je Sloga s čak 5:0 pobijedila Pušćine. Pintarić autogolom domaćinu donosi vodstvo u 6. minuti da bi Akagi u 17. 25. 77 te Jurić u 60. postigli pogotke za visoku pobjedu.

U Međimurskoj Premier ligi odigrane su četiri utakmice u kojima su u svih četiri pobijedili domaćini. Vrijednu pobjedu ostvarili su nogometaši Mladosti Kometa pobijedivši na svom igralištu Dinamo iz Palovca. Gosti su poveli pogotkom Taradija od 28. minute da bi domaćin u samoj završnici utakmice preko Dilyija poravnao rezultat na 1:1, dok Validžić u 86. minuti pogotkom donosi svojoj ekipi pobjedu.

U 3. Međimurskoj ligi Omladinac/DS i Budućnost iz Podbresta odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Jančec u 56. minuti dovodi domaćina u vodstvo dok Sraka u 71. minuti poravnava rezultat na 1:1. Gosti su u 96. minuti promašili kazneni udarac, dok treba posebno spomenuti gostujućeg vratara Taradija koji je u nekoliko navrata bravuroznim intervencijama spasio svoju ekipu od pogotka. Delegat Božo Juračić je u izvješću naveo da je bilo loše suđenje na štetu obiju momčadi.

Rezultati subotnjih utakmica:

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Centrometal – Mladost (SM) 2:1, Nedelišće – Draškovec 2:0, Mladost Komet – Dinamo (P) 2:1, Podturen– Sloga (Š) 2:1,

Nedjelja: Bratstvo (J) – Bratstvo (SV) u Svetom Martinu na Muri, Hrženjak, Felker, Šegović ; Hajdinjak, BSK – Jedinstvo (GM), Jurčec, Zobec, Kantoci ; Dino Jambrović, Spartak –Međimurec, Dumančić, Sokač, Zavrtnik ; Šoltić. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Subota: Omladinac (NSR) – Venera PMP 1:2, Hodošan – Croatia 2:3,

Nedjelja: Sokol – Plavi, Dežđek, Fodor, Bašek ; Vuk, Strahoninec – Dubravčan, Fleten, Filipić, V.Žganec ; Kovač, Kraljevčan 38 – Trnava, Kukovec, R.Kolarić, Meglić ; Radek, Naprijed – ČSK, Velđi, Paman, Ž.Novak ; Mijo Horvat, Zasadbreg 77 – Polet (P), Klarić, G.Kovačić, Dominić ; Ž. Kovačić. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

II. MEĐIMURSKA LIGA

Sloga (Č) – Pušćine 5:0, Hajduk (B) – Mura 1:1,

Nedjelja: Mladost (I) – Vidovčan, Aldić, V.Hrušoci, Gašparić ; Brezovački, Radnički – Budućnost (M), G.Žganec, M.Hrušoci, Blažona ; Hozjak, Mali Mihaljevec – Pobjeda, Tomičić, V.Baksa, D.Trupković ; Mezga, Borac PMP – Jadran, Škrobar, D.Novak, Toplek ; Jakovljev, Mladost (D) – Sloboda (S), Magdalenić, Križarić, L.Baksa ; Z.Novak. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Omladinac (DS) – Budućnost (P) 1:1, Graničar (N) – Borac (DH) 6:2,

Nedjelja: Otok – Sloboda (M), Rodrigue, L.Horvat, V.Novak ; Najman, Drava (DM) – Jedinstvo (NSnD), Čižmešija ; Kopasić. Drava (K) je slobodna. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Hajduk (Š) – Napredak 3:0, Torpedo – Šenkovec 5:2,

Nedjelja: Trnovec – Parag u Nedelišću, I. Žganec ; Juračić, Dubrava – Bratstvo (P), Koprivec, Čurila, Brezovec ; Braniša, Omladinac (M) – Donji Koncovčak, Graf, Sukanec, Vuk ; Tomašić. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije