I. LIGA PIONIRKE I KADETKINJE

NOGOMET S gostovanja u Županji pionirke i kadetkinje NK Međimurja Čakovec vratile se neporažene

S gostovanja u Županji pionirke i kadetkinje NK Međimurja Čakovec vratile su se neporažene. Pionirke nastavljaju s uspješnim nastupima, i dalje pobjeđuju, kadetkinje su ovaj puta također ostale neporažene

Pionirke Graničara nisu uspjele ozbiljnije ugroziti uvjerljivu pobjedu mladih Čakovčanki koje su igrale odlično i efikasno, a pobjeda 7:0 to potvrđuje.

Pod vodstvom trenera Maria Šarića igrao je sljedeći sastav:Tkalčec, Raimund, Kolar, Modrić, Škrlec, Jalšovec Horvat, Pokos, Brzohalski, Madić, Kosir – još su igrale: Vočanec, Tkalec, Štrek, Tuksar i Leskovar, a pogotke su postigle: Ena Madić četiri, a Ema Jalšovec, Jana Škrlec i Lea Horvat po jedan.


Kadetkinje su s vršnjakinjama Graničara završile susret bez pobjednika 1:1. Mogle su i bolje proći, pogotkom Tare Tkalčec iz kaznenog udarca vodile su do 89. minute, kada su domaće postigle izjednačujući pogodak Igrao je slijedeći sastav: Kukec, Gotal, Horvat, Tkalčec Presečki, Hrnčić, Murk, Cirkvenčić, Peharda, Kovač, Katalenić – još su igrale: Kraljić i Balaško.


Sljedeće kolo igra se u Čakovcu mlade su Čakovčanke domaćini vršnjakinjama Istre 1961.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije