SVAKA VAM ČAST

PRIBISLAVEC Načelnik Ladić održao prijem za izvanredne mlade sportaše

Svaka čast mladim sportašima!

Općinski načelnik Matija Ladić, 03. travnja 2023. godine održao je svečani prijem Tare Lesjak, Ervina Šoltića, Maure Gajnik, Josipa Francki Novaka i Rahele Varga koji su postigli izvanredne rezultate u području sportova. Nažalost, Rahela Varga i Josip Francki Novak nisu mogli prisustvovati navedenom prijemu.

Karatista Mauro Gajnik, koji trenira u Karate centru Šenkovec, na Prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske osvojio je prvo mjesto u svojoj kategoriji te je uz navedeno zlato osvojio još 13 zlatnih, 3 srebrne i 3 brončane medalje na drugim natjecanjima.

Karatista Ervin Šoltić, koji trenira u Karate klubu Globus, osvojio je u konkurenciji kadeta +70 kg osvojio 3. mjesto, što čini njegovu treću medalju sa Svjetskih liga, nakon zlata i bronce iz U14, osvojio je broncu u kadetima.

Karatistica Tara Lesjak, koja trenira u Karate klubu Međimurje, nastupila je na državnom prvenstvu za mlađe uzraste koje se održalo u Prelogu, u kategoriji mladih kadetkinja do 65 kg, na kojem je osvojila prvo mjesto, čime ostaje državna prvakinja.

Josip Francki Novak, koji je član Hrvatskog saveza za obaranja ruku, nastupao je u Sinju na državnom prvenstvu, gdje je osvojio 1. mjesto u obaranju lijeve ruke te 3. mjesto u kategoriji „open class“ pri obaranju desne ruke.

Rukometašica Rahela Varga, igračica Zrinskog U-14 selekcije, unatoč svojim godinama, dobila je poziv izbornika Hrvatske rukometne mlađe kadetske reprezentacije za okupljanja u Umagu u sklopu ovogodišnjeg kampa HRS-a.

Navedeni sportaši zaprimili su prigodne poklone te će Općina Pribislavec novčanom pomoći nastojati poticati svoje izvanredne sportaše.

Iznimno sam ponosan što postoje djeca s velikom predanošću sportu, izuzetno mi je drago što mogu ugostiti takve vrhunske sportaše te sam zahvalan što svojim postignućima promoviraju sport, ali i našu Općinu, rekao je načelnik Matija Ladić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije