NAŠE SPORTAŠICE

FOTO/VIDEO Preko 750 Međimurki sudjeluje na ‘Ožujskom susretu žena’ u Malom Lošinju

U tradiciji održavanja susreta žena u Hrvatskoj, Ožujski Susreti Žena su postali simbol zdravlja, rekreacije i povezanosti među ženama diljem zemlje

Ovaj događaj, koji je evoluirao iz prvotnih susreta organiziranih povodom Dana žena, danas privlači stotine žena iz različitih dijelova Hrvatske. Na ovogodišnjoj manifestaciji okupilo se preko 1700 žena iz cijele Hrvatske!

Od 1991. godine, kada su se prvi put nazvali Ožujski Susreti Žena, ovaj događaj je postao redoviti ritual za mnoge rekreativke, obilježavajući mjesec ožujak s aktivnostima koje potiču zdrav način života i društvenu interakciju. Osim što pruža priliku za vježbanje i sportska natjecanja, susreti su postali prostor za razmjenu iskustava i stvaranje novih prijateljstava.

Ovogodišnji Susreti održani su u prekrasnom okruženju Malog Lošinja, dodajući elemente ljepote prirode u već bogat program aktivnosti. Oko 750 žena iz Međimurja pridružilo se ostalim sudionicama, stvarajući energičnu atmosferu ispunjenu entuzijazmom i zajedništvom.

Kako možemo primijetiti kroz foto galeriju i video zapise, naše Međimurke u Malom Lošinju treniraju punom parom!

Program Susreta obuhvatio je širok spektar aktivnosti, prilagođenih različitim interesima i razinama kondicije. Suvremeni programi vježbanja i aerobike vođeni su iskusnim voditeljima, pružajući sudionicama mogućnost istraživanja novih fitness trendova i tehnika. Sportska natjecanja dodatno su potaknula natjecateljski duh među ženama, dok su večernji programi osigurali opuštenu i zabavnu atmosferu nakon aktivnog dana.

Dok se susreti žena nastavljaju svake godine, njihov utjecaj se širi izvan granica Malog Lošinja, dopirući do žena diljem Hrvatske i potičući ih na aktivno sudjelovanje u brizi za vlastito zdravlje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije