svjetski dan zdravlja

VIDEO I FOTO Brojni Međimurci na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Konavlama

Uz šetnje i nordijsko hodanje, sudionici su imali priliku razgledati prekrasne gradove poput Dubrovnika i Cavtata, posjetiti Konavle, uspeti se na Srđ...

Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” – Gorčan, Udruga žena iz Strahoninca te mnogobrojni Međimurci i Međimurke aktivno su sudjelovali na prvom Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja – Konavle 2024, koji se održao u sklopu obilježavanja Svjetskog dana zdravlja.

Festival nordijskog hodanja i pješačenja, organiziran od strane USR “Sport za sve” Goričan i Agroturizma Konavle, Općine i Turističke zajednice Konavle, trajao je tri dana te je okupljenima pružio mnoge aktivnosti i mogućnosti za kretanje, istraživanje prirodnih ljepota Konavala te upoznavanje s kulturnim i povijesnim znamenitostima.

Uz šetnje i nordijsko hodanje, sudionici su imali priliku razgledati prekrasne gradove poput Dubrovnika i Cavtata, posjetiti Konavle, uspeti se na Srđ, te se opustiti kraj aerodroma u Čilipima, Pelješkog mosta… Tijekom festivala, organizirane su degustacije delicija i vina te večernji program uz glazbu i pjesmu, a za ozvučenje i najljepše izvođenje pjesama bio je zadužen Srećko Krištofić.

Unatoč bogatom programu, svi su uživali u predivnom vremenu te su se najhrabriji čak i okupali ili “namočili” noge. Ova uspješna manifestacija ne bi bila moguća bez predanog rada i organizacije Zvonimira Lepoglaveca, čime je dodatno potvrđena važnost aktivnog života i očuvanja zdravlja u zajednici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije