ambulante u novom ruhu

FOTO Obnavljaju se ambulante u Međimurju – bolji uvjeti za pacijente i djelatnike

Osobita pozornost poklanja se manjim sredinama u cilju izjednačavanja standarda svih ordinacija Doma zdravlja u našem kraju

Dom zdravlja Čakovec u suradnji s Međimurskom županijom konstantno ulaže u opremanje i obnovu ordinacija u svom vlasništvu, kako bi djelatnici i pacijenti imali bolje uvjete. Pri tome se osobita pozornost poklanja manjim sredinama u cilju izjednačavanja standarda svih ordinacija Doma zdravlja u našem kraju.

– Sljedeći korak za dosezanje toga cilja je uređenje interijera ordinacije u Orehovici. Također, nastavlja se adaptacija prostora u Prelogu, a uskoro slijedi i izgradnja pješačke rampe prema ulazu u zgradu Doma zdravlja u Čakovcu, čime će se postići još lakša pristupnost osobama smanjene pokretljivosti.

Nakon što su kompletno adaptirane ordinacije dentalne medicine u Goričanu i Domašincu, nabavljene su suvremene stomatološke jedinice i namještaj, te obavljena rekonstrukcija instalacija, montaža novih podova i zamjena unutarnje stolarije. Radovi u ambulantnim prostorima Doma zdravlja u Domašincu i dalje traju, te su nedavno sanirani i sanitarni čvorovi. Obnovljene su i dvije ordinacije patronažnih sestara u Murskom Središću, gdje je zamijenjen pod i postavljen novi namještaj. Radi se o ordinacijama savjetovališta za djecu te mjestu gdje se obavljaju telemedicinske usluge.

U Prelogu i Svetoj Mariji kompletno su adaptirane ordinacije, te montiran nov i funkcionalan namještaj. U zgradi Doma zdravlja u Čakovcu također je uloženo u uređenje ordinacija obiteljske medicine i novu pedijatrijsku ordinaciju – objavio je međimurski župan Matija Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije