tjedni horoskop

ŠTO KAŽU ZVIJEZDE? Bikovi se svađaju s partnerom, Lav širi posao, a Vaga mora očvrsnuti

Neki bi mogli plijeniti pažnju šarmom, upoznati nove partnere, dok je za neke ovo vrijeme stjecanja novih znanja. Možda ćete teško surađivati s drugima te unositi promjene u život

Ovan 21. 3 – 20. 4.

POSAO – Planeti upućuju na uspjeh u kreativnom ili umjetničkom radu, kao i korist od potpore utjecajnih ljudi. Bit ćete ustrajni i izdržljivi, ali skloni istjerivanju pravice i raspravama bez dlake na jeziku, pišu 24 sata.

LJUBAV – Plijenit ćete pozornost privlačnim izgledom i šarmom. Samci, tjedan je odličan za pravu akciju – zavedite ili na druženje pozovite osobu koja vam se sviđa. Zauzeti će otvorenim razgovorom riješiti nesuglasice iz prošlosti, a posvađani se pomiriti.

ZDRAVLJE – Sunce u vašem znaku zaslužno je za vašu vitalnosti i optimizam. Bit ćete okrenuti zdravijem načinu života, osobito ako ste imali kakvih tegoba. Imate li višak kilograma, trčanjem ili rolanjem mogli biste ih skinuti.

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Merkurov utjecaj tjera vas da nešto skrivate ili da zaobilaznim putovima ostvarujete ambicije. Neke stvari pomaknut će se s mrtve točke. Razjasnit će vam se nejasno i otkriti neke poslovne tajne.

LJUBAV – Svađe s partnerom navest će vas da se zapitate što uopće radite zajedno. Neki od vas će bez mnogo
razmišljanja prekinuti odnos, no to neće značiti konačan razlaz. Tek kad ostanete jedno bez drugog, shvatit
ćete koliko si značite.

ZDRAVLJE – Mučit će vas životne nepravde ili napeti odnosi na radnom mjestu, a sve to će loše djelovati na vaše raspoloženje. Pokušajte se nečim opuštati, možda hobijem ili laganim šetnjama.

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

POSAO – Odagnat ćete probleme koji su vas onemogućavali u napretku. Kvalitetno ćete izraziti svoje ideje i ostvariti projekte. Odlično će vam ići na obrazovnom, odgojnom, sportskom i umjetničkom planu.

LJUBAV – Venera u Ovnu donosi vam obećavajuće prilike. Osamljeni se neće moći požaliti na dosadu jer netko nov ulazi u njihov život. Oni u bračnim trokutima raščistit će situaciju odlučnim koracima. Nećete si dopustiti da
se nalazite u neizvjesnom odnosu.

ZDRAVLJE – Bit ćete odlično raspoloženi i zabavni pa ćete se odazivati pozivima prijatelja za izlaske. No Mars vas upozorava: klonite se prevelikih tjelesnih naprezanja, opasnih sportova i svega što vam jako crpi energiju.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Pratit će vas manje stresan ritam, no još nije nastupilo vrijeme da se sasvim opustite – Merkur vam ometa koncentraciju! Zasićeni ste poslom pa bi vam koristio odmor. Moguća je svađa sa suradnikom.

LJUBAV – Gubit ćete kontakt sa stvarnošću i graditi idealnu sliku ljubavne veze. Neke će zaslijepiti strast pa neće
uvidjeti probleme koje im može prouzročiti dotičan odnos. Vezivat ćete se uz pogrešne osobe pa opreznije
birajte partnere.

ZDRAVLJE – Nećete se moći požaliti da ste lošeg zdravlja, čak štoviše, ako ste bolesni brzo ćete se oporaviti. Zanimat će vas duhovne tehnike koje oplemenjuju duh, a neki će sami osmisliti svoj program kućnih vježbi.

Lav 23. 7.- 22. 8.

POSAO – U tjednu ste realizacije planova, širenja poslova i većeg utjecaja na suradnike. Spretno ćete pronalaziti
izlaze iz neugodnih situacija. Razdoblje je povoljno za učenje i stjecanje novih znanja.

LJUBAV – Moguće su ugodne vijesti iz inozemstva ili uzbudljiva iskustva na putovanju. Neki će upoznati osobu koja će im promijeniti životnu filozofiju i poimanje ljubavi. Mogli biste se zaljubiti kako već dugo niste i željno
iščekivati susrete sa simpatijom.

ZDRAVLJE – Imat ćete obilje fizičke energije, ali psihički ćete često osjećati umor. Možda ste preopterećeni poslom i raznim drugim obavezama pa ne stignete misliti na sebe. Pronađite vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Teže ćete se usklađivati s drugima. Neke vaše ideje neće biti prihvaćene, a i novčani troškovi ne govore u prilog mirnom životu. Ne donosite radikalne odluke, radije ponešto prešutite i ne prepirite se.

LJUBAV – Odnos s partnerom bit će promjenjiv. Poradite na komunikaciji, na taj način ćete se osloboditi sumnji i
strahova. Samce će privući vrlo atraktivna osoba, ali će ulazak u vezu biti otežan jer bi druga strana mogla
biti prevrtljiva ponašanja.

ZDRAVLJE – Osjećat ćete napetost i tjeskobu pa će vam goditi sve što vas može opustiti. Previše se iscrpljujete i mnogo radite pa zavređujete i više odmora nego inače. Biljnim čajevima pokušajte preduhitriti probavne tegobe.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Razočarat će vas ponašanje nekih kolega na koje ste još donedavno mogli računati. Dolazite do spoznaje da morate još više očvrsnuti i ne dopuštati da vas svi prozivaju ako nešto ne ide po planu.

LJUBAV – Svaki slobodan trenutak provest ćete s voljenim, što će pridonijeti ponovnom zbližavanju. Mogli biste
koketirati, no vaš partner to neće popratiti odobravanjem. Samci, nemojte odbijati pozive za izlaske jer vas u
društvu vreba netko nov.

ZDRAVLJE – Mogli biste imati izraženijih zdravstvenih tegoba, stoga se nemojte oslanjati na vrijeme nego obavite potrebne pretrage. Mučit će vas i jak psihički umor koji će prouzročiti neriješeni međuljudski odnosi.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Morat ćete preuzeti dio poslova koji ne spadaju u opis vašeg radnog mjesta. Bit će vam potrebno više
prilagodljivosti, no napori vam donose korist. Ako ste nezaposleni, mogli biste dobiti posao.

LJUBAV – Pozitivan Marsov utjecaj štiti vas od osjećajnih gubitaka, no nastojite se više baviti vezom i partnerom. Suprotna strana očekivat će od vas više razumijevanja i potpore pa će vam prigovoriti ako je toga uskratite. Kontrolirajte i potisnite ljubomoru.

ZDRAVLJE – Počet ćete se intenzivnije baviti tjelovježbom i svime čime možete tijelo dovesti u top – formu. No neće sve ostati na tome – vaša svijest o vlastitom zdravlju bit će velika, pa ćete unijeti promjene i u prehranu.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Predstoji vam zanimljivo putovanje, ali i veći priliv novca na vašem bankovnom računu. Imat ćete uspjeha u poslovanju s inozemstvom i u svim aktivnostima umjetničkog i kreativnog predznaka.

LJUBAV – Moguća je strastvena ljubavna priča s osobom koja će uživati određeni status u društvu. Neki među vama osjetit će iskru privlačnosti prema radnom kolegi ili stranki koju često viđaju. Bračni odnosi su poljuljani
nepovjerenjem i ljubomorom, pišu 24 sata.

ZDRAVLJE – Puni ste pozitivne energije koja vas tjera da je negdje i potrošite. Vožnja biciklom, trčanje ili rolanje odlično će vam odgovarati, a i brzo topiti kalorije. No bitno je ne pretjerati jer ste skloni ozljedama.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Ne zapostavljati manje važne poslove, jer bi baš oni mogli biti odlučujući za vaše napredovanje. Morat ćete se više zalagati kako biste opravdali naklonost šefova. Pripazite što govorite u javnosti!

LJUBAV – Ponašat ćete se ljubomorno i posesivno. Partner će vas svakim danom sve teže podnositi pa može doći do svađe. Nemojte se inatiti, naučite priznati svoje pogreške, ali i praštati partnerove. Ako ste dulje u vezi,
voljeni bi mogao predlagati brak.

ZDRAVLJE – Planeti čuvaju vašu vitalnost i daju vam energije da se nosite s izazovima i stresom. No psihički ćete se brzo umarati i biti slabe koncentracije. Uvedite u prehranu što više voća i svježih voćnih sokova.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Napredovat ćete bez mnogo truda, zato sad pokažite što možete. Bit ćete u pokretu, a neki će i češće putovati. Kontaktirat ćete s mnogo ljudi, uspješno trgovati, pregovarati i sklapati poslove.

LJUBAV – Vladavina Ovna utjecat će na porast optimističnih razmišljanja i stavova. Neki od vas naći će se na novom početku, zaljubljeni i ushićeni kako već dugo nisu bili. Iščekujete li telefonski poziv od osobe koja vam se
sviđa i to se može dogoditi.

ZDRAVLJE – U odličnom ste razdoblju pa vašem zdravlju ne prijete veći poremećaji. Osjećat ćete se sjajno! Boravak na svježem zraku i redovito kretanje pomoći će vam da zadržite optimizam i dobro zdravlje.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Bit ćete učinkoviti i djelotvorni. Na financijskom planu očekuju vas iznenadni dobici ili materijalna pomoć bliskih ljudi. Bit ćete dobar trgovac, zapažen medijski ili obrazovni djelatnik.

LJUBAV – Mnogo toga lijepoga počinje vam se događati. Odnos s osobom koja vam se sviđa počinje brzo napredovati, ali pazite da sami u nečemu ne prenaglite ili brzopleto postupite. Vezani će biti strastveni, ali pripazite se pretjerane ljubomore.

ZDRAVLJE – Osjećajno ili ljubavno nezadovoljstvo liječit ćete većim količinama hrane, što bi moglo brzo rezultirati s nekoliko kilograma viška. Ako ste na dijeti, pazite da ne mršavite prebrzo jer će vas to previše iscrpiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije