ONI SU NAJBOLJI

ZAJEDNICA SPORTOVA MEĐIMURJA Marko Sambolec i Antonia Ružić najbolji sportaši 2023. godine, evo ostalih nagrađenih

U čakovečkom Hotelu Park večeras je pred velikim brojem sportaša, sportskih djelatnika i gostiju održana tradicionalna svečanost proglašenja najboljih sportaša i momčadi 2023. godine

Odličan organizator iste bila je Zajednica sportova Međimurja čiji je predsjednik Mato Kljajić biranim riječima pozdravio sve prisutne, a na svečanosti su dodijeljena i najviša županijska sportska priznanja „Franjo Punčec“, priznanja mladim perspektivnim sportašima, priznanje sportašu s invaliditetom, dok je Udruga sportskih novinara Međimurja dodijelila nagradu za medijsku promociju sporta i priznanje za fair play potez sve za 2023. godinu.

Najboljim sportašem Međimurja proglašen je Marko Sambolec – Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan Čakovec.

Najboljom sportašicom proglašena je Antonia Ružić – Tenis klub Franjo Punčec Čakovec.

Najbolja momčad je Odbojkaški klub Međimurje ‘Centrometal Črečan’, a najboljom ekipom proglašen je Ženski Rukometni klub Zrinski Čakovec.

Najbolji par – štafeta – posada: Par Denis Košak i Bojan Košak iz Kuglačkog kluba Željezničar Čakovec.

Priznanja „Franjo Punčec“ primili su: Zoran Pfeifer (sportski ribolov) za životno djelo, a Marija Zadravec (gimnastika), Stanislav Žinić (tenis), Tea Kolarić (plivanje), Marin Horvat (školski sport) i Bruno Kovačić (košarka) godišnja priznanja.

Priznanje osoba s invaliditetom primio je Stjepan Šarić, dodijeljeno je 12 priznanja mladim perspektivnim sportašima, priznanje za medijsku promociju sporta primio je Vjeran Žganec-Rogulja, a nagradu za fair-play potez David Kanižaj.

Marko Sambolec i Antonia Ružić zbog sportskih obaveza nisu bili u prilici preuzeti pehare, stoga su umjesto njih preuzele njihove obitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije