VITAE TRAVEL

SPORTSKI KAMPOVI Sudjeluj i ti u ljetu punom aktivnosti – prijavi se i doživi nešto novo

Turistička agencija Vitae Travel na čelu s direktorom Tomislavom Horvatom već dugi niz godina organizira razne sportska druženja diljem Međimurja, Hrvatske, ali i susjednih zemalja

Vitae travel bavi se organizacijom sportskih, edukativnih i rekreativnih kampova za sve generacije, sportaše, rekreativce, školsku i vrtićku djecu. Ove godine će organizirati niz raznih sportskih kampova u Dramlju i Crikvenici, tim povodom razgovarali smo s Tomislavom Horvatom, direktorom Turističke agencije Vitae Trave.

  • Gdje se provode kampovi?

Ljetovanje kroz pohađanje kampova provodi se u Dramlju sa smještajem u Hostelu Čakovec. Dramalj je turističko mjesto u neposrednoj blizini Crikvenice. Hostel je idealan za sve dobne skupine, a u objektu se nalazi 5 smještajnih jedinica sa ukupno 28 kreveta, dvije kupaone s 4 tuš kabine i 4 wc-a za djecu, veliki dnevni boravak i velika multifunkcionalna terasa. Hostel se nalazi u trećem redu od mora, a mjesto obiluje predivnim plažama za kupanje te šetnjicama za trčanje i bicikliranje. 

Hostel je namijenjen isključivo za provedbu naših kampova i nema drugih gostiju u objektu.

  • Za koga je namijenjen kamp?

Za svu djecu predškolske i školske dobi koja žele provesti ljeto na drugačiji i zanimljiviji način te steći nova znanja i iskustva kroz uključivanje u aktivnosti koje ih zanimaju i koje žele isprobati.

  • Koje vrste kampova imate u ponudi?

Kroz višegodišnju provedbu kampova našu ponudu kampova svodimo na: rukometni kamp, nogometni kamp, košarkaški kamp, karate kamp, plivački kamp, engleski i informatika kamp, engleski i kamp sportova na vodi, sportsko-zabavni kamp i univerzalni kamp u koji uključujemo djecu s teškoćama u razvoju. Svim kampovima zajednička je organizirana struktura dana kroz realizaciju sportskih aktivnosti (rukomet, nogomet, košarka, karate, odbojka, plivanje, veslanje na supu, ronjenje), edukativnih radionica (engleski jezik, informatika, orijentacija u prirodi, izrada ukrasnih predmeta, krema, sapuna, igračaka, sadnja biljaka) i zabavnih sadržaja (crtanje, ples, pjevanje, recitiranje, igrokazi, natjecanje u kvizu znanja, bočanje, luk i strijela, pikado…)

  • Tko provodi kampove?

Sportske, obrazovne i zabavne sadržaje kampova provode licencirani stručnjaci za rad s djecom iz Međimurja, a to su pedagozi s dugogodišnjim iskustvom u radu: profesori prirodnih i društvenih znanosti, učitelji razredne nastave, odgojitelji predškolske djece i profesori defektologije.

  • Aktivnosti koje uključuje kamp?

Šest nezaboravnih dana provedenih u punom pansionu s 4 obroka dnevno. Svaki dan organiziran je kroz sportske, edukativne i zabavne sadržaje. Uz sportske kampove gdje se posebni naglasak stavlja na tematske sadržaje određenog sporta (nogomet, rukomet, košarka, karate, plivanje) nudimo i obrazovne kampove (engleski, informatika). Po dogovoru s voditeljima pojedinih kampova organiziramo izlete brodom ili autobusom s ciljem upoznavanja kulturoloških znamenitosti i prirodnih ljepota toga kraja. Korisnici kampova saznati će i brojne informacije o povijesti, kulturi i običajima ljudi toga kraja.

Prijavu ispunite preko ONLINE obrasca.

Cijena uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Stručni rad i nadzor djece 24 sata dnevno 6 dana
  • 5 punih pansiona s 4 obroka dnevno + doručak i ručak 6. dan
  • Najam sportskih terena
  • Sportska oprema i rekviziti
  • Sva potrebna osiguranja

  • Zašto su ljetni kampovi odličan odabir za vaše dijete?

Ljetovanje s vršnjacima za vaše dijete jedan je od najboljih načina za stjecanje novih iskustava, novih poznanstava i osamostaljivanje djeteta, a kad tome pridodate prirodne ljepote našeg mora izbor je jednostavan- jedino što još morate je rezervirati mjesto za vaše dijete u našem kampu!

SVE DETALJE MOŽETE DOBITI NA SLUŽBENOJ WEB STRANICI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije