teniski klub dubravčan

FOTO Radna akcija tenisača iz Donje Dubrave: Jedni uređivali teren, drugi čistili okoliš

Zasukali rukave na Dan žena i krenuli u akciju

Teniski klub Dubravčan iz Donje Dubrave aktivno je sudjelovao u radnoj akciji koja se održala u petak, 8. ožujka 2024. i subotu, 9. ožujka 2024. Akcija je bila usmjerena na pripremu teniskih terena i čišćenje bivše deponije smeća s ciljem unaprjeđenja sportskih aktivnosti i očuvanja okoliša.

U petak su članovi kluba pripremili teren za glavni dio radne akcije koji se održao u subotu. Glavni fokus subotnjeg dijela bio je na pripremi terena za nadolazeći Humanitarni turnir zakazan za 6. travnja 2024. godine. Tijekom akcije obavljena je priprema terena, navoženje i izravnavanje tenisita kako bi tereni bili optimalni za igru. Sljedeći korak bit će valjanje terena kako bi se osigurala vrhunska igračka površina.

Paralelno s pripremom terena, druga ekipa članova kluba posvetila se čišćenju bivše deponije smeća. Unatoč redovitim akcijama čišćenja, pronađena je znatna količina smeća, što ukazuje na potrebu za stalnim održavanjem i podizanjem svijesti o važnosti očuvanja okoliša.

Akciji se odazvalo dvadesetak članova kluba koji su svojim angažmanom doprinijeli unaprjeđenju sportskih aktivnosti i očuvanju okoliša. Teniski klub Dubravčan zahvaljuje svim sudionicima koji su svojim trudom i radom uložili vrijeme kako bi tereni bili spremni za igru te kako bi Dubrava bila čišća i ljepša za sve svoje građane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije