HRVATSKI KUP ŽENE – ČETVRTFINALE

NITKO SE NIJE NADAO Zrinskice poražene u Čakovcu od Splita

Zrinskice porazom od Splita ispale iz Kupa

ZRINSKI – SPLIT 2010 29:34 (13:21)

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 200. Suci: Igor Emanović i Zoran Mikić (oba Štivica).

ZRINSKI: Kozjak, Makarova, Balent 3, Balaško 1, Golub, Kosovac 4, Milošević 5, Gudelj 5, Cvitanović 3, Balić 2, Posavac 3, Varga, Blagus, G.Novak 1, V. Novak, Janković 2. Trene: Risto Arnaudovski.

SPLIT 2010: Stilinović, Pavković, Mijić, Fradelić 8, Nejašmić, Maleš 2, Rubić 4, Lovrić 8, Babić 1, S. Marendić 6, K. Marendić 3, Ercegović 2. Trene: Ljubo Vukić.

Utakmica od koje su Čakovčanke mnogo očekivale završila je njihovim uvjerljivim porazom, ishod je to kojeg se nitko nije nadao. Splićanke su lakše od očekivanja došle do uvjerljive i apsolutno zaslužene pobjede, domaće su im u tome u mnogome pomogle slabom igrom u obrani i napadu, posebno u prvom dijelu susreta koji su gošće „dobile“ s uvjerljivih, čak + 8 (21:13).

U drugom poluvremenu nešto bolje, nedovoljno međutim za bolji rezultat i utisak. Očito je da će novi trener Risto Arnaudovski imati mnogo posla u nastavku prvenstva, očito je i da nije trebalo u jeku prvenstvene sezone od koje Čakovčanke mnogo očekuju, doći do pomalo neočekivane promjene na trenerskoj klupi.

Do iduće, ovaj puta prvenstvene utakmice sa Splitom 2010, u Splitu 23. ožujk,a ima dosta vremena za bolje se pripremiti i cijelu situaciju dobro proanalizirati jer situacija na tablici i prvenstveni raspored Čakovčankama i dalje ide „na ruku“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije