bit će zanimljivo

NOGOMETNO-RUKOMETNI VIKEND Očekuju nas uzbudljive utakmice Treće lige sjever i svih županijskih liga

Nakon što je utakmicama osmine finala međimurskog Kupa protekli vikend počela službena nogometna 2024. sezona, ovaj vikend ista se nastavlja utakmicama Treće lige sjever i svih županijskih liga

Proljetni dio prvenstvene sezone Treće nogometne lige sjever nastavlja se 15. prvenstvenim kolom, sve utakmice igraju se u subotu. Međimurskim predstavnicima slijede dva lokalna derbija.

U Kotoribi je Graničar domaćin Rudaru Mursko Središće, utakmica počinje u 15 sati, a u Čakovcu kod Međimurja u 18 sati, u večernjem terminu pod rasvjetom gostuje jesenji prvak Polet Sveti Martin na Muri. Dinamo Domašinec u 15 sati gostuje u Pitomači kod tamošnjeg istoimenog sastava.

Rukometašice nastavljaju s prvenstvom, čakovečke prvoligašice igračice Zrinskog u ovom su kolu slobodne, dok drugi sastav Čakovčanki, Zrinski II prvenstveni susret Druge lige sjever odrađuje na gostovanju u Cerni u 16 sati kod tamošnjeg istoimenog sastava. Rukometašima Čakovca u Prvoj ligi sjever predstoji važan susret. Gostuju u 19:30 sati u Slatini kod tamošnjeg istoimenog sastava, najavljuju da će i dalje biti neporaženi sastav, a to znači da će se još više približiti konačnom cilju, osvajanju naslova prvaka i plasmanu u Premier ligu.

U Trećoj rukometnoj ligi sjever mladi sastav Čakovca II u subotu u 19 sati gostuje u Garešnici kod tamošnjeg istoimenog sastava, Prelog također u subotu u 18 sati gostuje u Ivanskoj kod tamošnjeg istoimenog sastava, a Nedelišće je u subotu u 16 sati domaćin ekipi Varaždina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije