vijesti iz badmintona

USPJEŠNA GODINA Održana je 32. skupština Badminton kluba ‘Međimurje’

U srijedu, 21. veljače u prostorijama dvorane II.OŠ u Čakovcu održana je 32. Godišnja skupština BKMČ na kojoj su na dnevnom redu bili izvještaji o radu i financijski izvještaji Kluba za 2023. godinu, financijski i plan rada Kluba za 2024. godinu te dodjela Godišnjih nagrada Kluba za 2023. godinu

Skupštinu je otvorila i predložila dnevni red te pozdravila nazočne članove Kluba predsjednica Kluba Emilija Talan. Odabrano je radno predsjedništvo Skupštine kluba te zapisničar i dva ovjeritelja zapisnika. Nakon ustanovljenja kvoruma prešlo se na izvještaje o radu kluba u protekloj godini.

Protekla godina je bila uspješna

Izvještaj o radu Kluba te financijski izvještaj za prošlu godinu podnijeli su predsjednica Kluba Emilija Talan, tajnik Danijel Zadravec i dopredsjednik Tomislav Grubić u pisanom obliku, a predsjednica Emilija Talan je u usmenom kratkom izlaganju iznijela najznačajnije: Protekla godina bila je uspješna u sportskom, organizacijskom i financijskom dijelu. Na pojedinačnim PH 2023 naše ekipe osvojile su ukupno 26 medalja (zlato, 7 srebrnih i 18 brončanih ). U Hrvatskom kupu 2023 ostvareni su odlični rezultati svih ekipa te u Ekipnom poretku HK-a 2023 osvojili smo ukupno svih 9 medalja ( 4 zlata: u11, u13, V+35 i V+45 , 4 srebra: u15, u17, seniori i V+55 i brončana: u19 ).

U pojedinačnom poretku HK-a 2023 osvojeno je 23 medalja (8 zlata, 4 srebra i 11 brončanih). Na popisu seniorske reprezentaciju Hrvatske bili su: Luka Grubić, Ivan Grubić, Luka Črep i Laura Horvat.

Za mlađe juniorsku u17 reprezentaciju nastupili su: sestre Vanja Novak i Nela Novak 2 puta na ADRIA U17 i ZAGREB U17 iz serije BEC u17 2023 te Vito Panić i Noa Šipoš 1 put na ZAGREB U17 2023.

Za kadetsku u15 reprezentaciju nastupili su: Filip Jambrošić te Lara i Anabela Bel 1 put, za mlađe kadetsku reprezentaciju u13: sestre Lara i Anabela Bel 3 puta i za reprezentaciju poletaraca u11: Korina Mesarić i Hana Trstenjak, 1 put.

Kategorizaciju HOO-a ostvarili su : IV. kategorija vrsni sportaši : Luka Grubić ,za osvojenu brončanu medalju pojedinačno na SPH 2023 te VI. kategoriju daroviti sportaši: sestre Vanja i Nela Novak, za osvojenu srebrnu medalju ženski parovi PH 2023 mlađi juniori u17.

Brojni turniri i sjajni uspjesi

Klub je uspješno organizirao 7 turnira HK-a 2023 te PH 2023 u11 i u19.

U izboru sportaša Grada Čakovca 2022 u izboru za sportaša/ice bili su Ivan Grubić i Laura Horvat, muški par Luka Grubić / Borna Vadlja u konkurenciji par/štafetu/posada. Mlađa kadetkinja Lara Bel dobila je nagradu za perspektivnog sportaša Ante Dragić. Klub je bio dobitnik nagrade povodom 30. godina uspješnog djelovanja.

 U izboru sportaša Međimurja 2022 u izboru za sportaša/ice bili su Ivan Grubić i Laura Horvat, muški par Luka Grubić / Borna Vadlja u konkurenciji par/štafetu/posada. Mlađa kadetkinja Lara Bel dobila je nagradu za perspektivnog sportaša MŽ.

U financijskom dijelu prihodi su bili na 108,37 % planiranog, a rashodi na 116,07 % od planiranog. Klub nema nikakvih financijskih dugovanja. U prihodima Klub sudjeluje sa 71,50 % vlastitih prihoda, a 28,50 % su donacije iz proračuna ( ZŠUISMŽ i ZSU Grada Čakovca ).

 Nakon izlaganja o izvještajima Skupština ih je jednoglasno prihvatila.

Godišnji plan

Predsjednica kluba Emilija Talani i dopredsjednik Tomislav Grubić predočili su godišnji plan rada te financijski plan rada Kluba za 2024. godinu koje je Skupština jednoglasno prihvatila.

Godišnje nagrade kluba za 2023. godinu uručili su: tajnik kluba Danijel Zadravec i predsjednica Emilija Talan sljedećim nagrađenim:

Igračima: Luki Grubiću, Ivanu Grubiću, Lauri Horvat, Danijelu Zadravcu, Jasmini Lučić, Nikoli Šoštariću, Rajku Belu, Snježani Patafta, Kristini Biškup, Biseri Zadravec, Damiru Špiranecu, Željki Žganec-Peras, Vanji Novak, Neli Novak, Anabeli Bel, Lari Bel, Hani Trstenjak, Korini Mesarić, Luciji Jović, Ani Katarini Lesjak, Vigu Sanjkoviću i Vilimu Đuranu – za postignute igračke rezultate.

Upravi, trenerima i dužnosnicima: Tomislavu Grubiću, Emiliji Talan, Karmeli Vadlji i Filipu Mikolaju.

Ustanovama: ZŠU Grada Čakovca, II.OŠ Čakovec i ZŠUISMŽ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije