zanimljive utakmice

SPORTSKI VIKEND Evo što vas sve očekuje iz svijeta rukometa i nogometa

Rukometno prvenstvo sve je zanimljivije, naši predstavnici i dalje su u borbi za visoki plasman (žene) i naslov prvaka (muški)

Rukometašice čakovečkog Zrinskog sutra (subota) u 17 sati u dvorani Aton u Nedelišću domaćini su ekipi Osijeka, pobjeda koju najavljuju i pozivaju gledatelje da im sportskim navijanje pomognu uspjeti, i dalje ih „drži“ u samom vrhu prvenstvene tablice Prve lige.

Prije toga na istom mjestu, ali u 13 sati drugi sastav Zrinskog domaćin je prvenstvenog susreta Druge lige sjever ekipi Bjelovara II, također najavljuju pobjedu. A rukometaši Čakovca najavljuju također nastavak pobjedničke serije.

U Zagrebu u 18 sati gostuju kod ekipe Novog Zagreba, pobjedom i dalje ostaju neporaženi i vodeći sastav Prve lige sjever. U Trećoj rukometnoj ligi sjever rukometaši Nedelišća već su odigrali svoj susret s vodećim sastavom Lige Trnovcem, poraženi su 33:30. Drugi sastav Čakovca gostuje sutra u 20 sati u Grubišnom Polju kod Ilove, a također sutra u 16,30 sati rukometaši Preloga igraju u Garešnici s tamošnjim istoimenim sastavom. Rukometašice Preloga u nedjelju u 17 sati domaćini su ekipi Ivanca.

Tjedan dana pred početak službenog dijela ,odlučujuće proljetne sezone svi međimurski klubovi tijekom vikenda igraju posljednje pripremne susrete. Nogometi Međimurja sutra u 14 sati gostuju u Đurđevcu kod Graničara, Rudar je u Murskom Središću u 15 sati domaćin slovenskoj ekipi Polane, GrAničar u Kotoribi u isto vrijeme ugošćuje Mladost Imbriovec, igraju i nogometaši Poletra Sveti Martin na Muri, Dinama Domašinec, Međimurca, Dunjkovec/Pretetine, Mladosti Sveta Marija … Ukratko biti će to zanimljiv nogometni vikend.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije