UČLANITE SE

GNK DINAMO Članovi iz Međimurja i ostali: Obnovite članstvo do 15. veljače te sudjelujte u izborima

Poznato je da GNK Dinamo iz Zagreba ima veliki broj navijača i članova u Međimurju

Prema novom statutu koji je prihvaćen u prosincu, učlanjuje se na početku kalendarske godine, a od ove to će značiti i sudjelovanje (punoljetni članovi koji su bili učlanjeni i 2023. godine) na prvim demokratskim izborima https://gnkdinamo.hr/izbori na kojima će se birati lista od 25 članova Skupštine, a održat će se 02. ožujka, a članovi iz Međimurja će na svoj Gmail primiti upute kako obaviti glasovanje.

Popis članova s pravom glasa na Izborima bit će finaliziran najkasnije 24. veljače 2024. te će od 22. veljače do 28. veljače 2024. svaki član s pravom glasa kroz testnu aplikaciju moći provjeriti ažurnost svojih podataka i mogućnost glasovanja kako bi eventualne pogreške na vrijeme mogao javiti na e-mail izbori2024@gnkdinamo.hr.

Zbog toga najkasnije do 15. veljače članovi koji su to bili u 2023. godini potrebno je da obnove svoje članstvo putem Interneta, ili pak plaćanjem uplatnice a ako istu nisu primili na kućnu adresu mogu to učiniti kroz sustav https://www.ulaznice.hr/gnk-dinamo/membership (ili povjerenika Zlatka Premuša) te si osiguraju mogućnost sudjelovanja na Izborima.

Sve informacije vezane za članstvo, izbore te obnovu članstva također se mogu dobiti i preko povjerenika GNK Dinamo Zlatka Premuša broj mobitela 0915799997.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije