Odbojka: Poraz Centrometala u prvom susretu doigravanja

Odbojkaši Centrometala pružili su dobru partiju u Zagrebu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja. Ipak to nije bilo dovoljno dobro za pobjedu, već samo za častan poraz.

Krenuo je Centrometal dobro u utakmicu, u prvom setu na prvom odboru bilo je 7:8. Kasnije je Centrometal i vodio kod 13:12. Neizvjesno je bilo sve do kraja seta, nakon 23:22 za Mladost zadnja dva poena idu na stranu domaćina za 25:22.

Drugi set je skroz bio izjednačen da bi Centrometal poveo sa 20:18. Zadnje vodstvo je črečanski klub imao kod 22:21. Kod 22:22 Križanović pri zabijanju lopte bez bloka dira mrežu i Mladostaši prvi put vode. Kasnije se kod 23:23 Petran ozljedio, te je i taj set otišao na stranu Mladostaša 25:23.

Još odlučnije je krenuo Centrometal u trećem setu u kojem je vidio 15:12. Niti ovaj put to nije bilo dovoljno. Mladost je okrenula set. U završnici je bilo 22:20 da bi završilo sa 25:20.

Bila je ovo solidna predstava črečanskih odbojkaša, ali nije sporno da oni mogu i bolje. Činjenica je da nikad nije bila manja razlika u kvaliteti ova dva kluba. Uzvratni susret na rasporedu je u četvrtak u 18:45 u Atonu. Dobije li naša ekipa taj susret odlučujuća treća utakmica igrat će se opet u Zagrebu. Ulaz je besplatan.

Zagreb, Dom odbojke, gledatelja 100

Suci: Ramić, Bajrić (oba Sisak)

Mladost: Čičković, Šmitlehner, D. Nojić, Colić, Tropan, Mrakužić, Šarčević, Mudrovčić, Žanić, Peterlin, Osmokrović, Medan (trener Ž. Nojić)

Centrometal: Kovač, Palinkaš, Puđa, Vuk, Križanović, Todorović, T. Posavec, M. Posavec, D. Posavec, Gotal, Petran (trener Kirić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije