I Čakovečke mažoretkinje na europskom natjecanju uzele broncu

I Čakovečke mažoretkinje na europskom natjecanju uzele broncu

Već smo pisali da su upravo mažoretkinje iz Donjeg Kraljevca osvojile 1. mjesto na Europskom prvenstvu u mažoret plesu koje se održavalo u Engleskoj od 30.9. do 2.10.2011. godine u gradu Bathu, a sada donosimo i članak o brončanim mažoretkinjama iz Čakovca. S ponosom ističemo da su međimurske mažoretkinje od tri prva mjesta, uzala čak dva!

Natjecalo se 15 zemalja iz cijele Europe, a iz Hrvatske je prisustvovalo čak 160 članica iz Lipika, Nove Gradiške, Požege, Goričana, Segeta Donjeg, Čakovca, Sinja, Donjeg Kraljevca i Splita.

Hrvatska se ukupno natjecala u 33 pojedinačne i skupne koreografije, te u 4 dobne skupine, a ukupno je sovojila 6 zlata 4 srebra i 4 bronce.

Čakovečke mažoretkinje kao dio reprezentacije Hrvatske natjecale su se u kategoriji Accessories Corps seniori i osvojile odlično 3. mjesto sa koreografijom “Slikari” koju je osmislila trenerica Smiljana Nedeljko.

Broncom okićene vratile su se slijedeće članice: Iva Prprović, Barbara Prprović, Valentina Buhanec, Janja Bedić, Mateja Krčar, Ana Varošanec, Tihana Novak, Blanka Đurić, Ena Raonić, Helena Balaž, Anja Srnec, Tamara Srnec, Leona Posavec, Maja Mikolaj, Ema Sabolić, Ena Raonić, Tihana Novak, Roberta Zadravec i Ana Marija Fodor, , te u accessories duo seniori gjde su nastupile Maja Mikolaj i Tihana Novak zauzevši odlično 9 mjesto u veoma jakoj konkurenciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije