Poraz Međimurja: Goričanec vodio prvi sastav, Dovečer na bolovanju

Poraz Međimurja: Goričanec vodio prvi sastav, Dovečer na bolovanju

U prvom susretu 7. kola 2. HNL Croatia je u Sesvetama pobijedila Međimurje 3:0.  Ovaj susret s klupe nije vodio trener Miljenko Dovečer već pomoćni trener Hrvoje Goričanec. Ne radi se (za sada) o smjeni trenera, već je Dovečer na bolovanju.

Tri uzastopna poraza u posljednja tri kola s negativnom gol – razlikom 2:12 upozoravaju da se pod hitno mora nešto promijeniti jer inače će čakovečki sastav opet nakon jesenskog dijela grčevito braniti drugoligaški status.

U idućem kolu slijedi još jedan susret s klubom iz Sesveta. U Čakovcu će gostovati Radnik s kojim su naši nogometaši odigrali susret hrvatskog kupa i bili su poraženi 3:0.

Prvi gol na utakmici u Sesvetama pao je u 16. minuti i rezultatom 1:0 odlazi se na poluvrijeme. U drugom dijelu Sesvećani zabijaju još dva gola u 62. minuti i 72. minuti za uvjerljivu pobjedu 3:0 te prvu ovosezonsku prvenstvenu pobjedu.

Sudac Bel morao je označiti kraj pet minuta prije isteka regularnog dijela utakmice zbog gašenja reflektora.

Ovim porazom Croatia je preskočila Međimurje jer ima 5 bodova, a Čakovčani su ostali na 4.

Ako Marsonia sutra pobijedi Junak Međimurje će osjetiti dno dna 2. HNL. U 8. kolu Međimurje dočekuje ekipu Radnika.

U šest odigranih susreta u dosadašnjih sedam kola (pauzirali su u drugom kolu) Međimurje ima jednu pobjedu (Rudeš 3:2), remi (Hrvatski dragovoljac 2:2) i četiri poraza (Dugopolje 2:0, Pomorac 7:1, Vinogradar 2:1 i sada Croatia 2:0).

Croatia Sesvete – Međimurje 3:0 (1:0)

Sesvete, Športsko-rekreacijski centar
Gledatelja: 100
Suci: Dario Bel, Gradištanac, Batinić (svi Osijek)

Strijelci: 1:0 Tepurić (15’/11m), 2:0 Gavrić (60′), 3:0 Tepurić (70′)

Croatia Sesvete: Sušac, Petravić, Jakara, Bogdanović, Benčak, Zeba, Čorić (od 81′ Zotman), Stipić, Gavrić (od 77′ Pukljak), Tepurić, Hojski (od 75′ Daševci)
Trener: Davor Pavlov

Međimurje: Bešenić, Novko, Marčinković, Garba, Međumurac (od 80′ Levačić), Habuš (od 55′ Zore), Zeba, Barat, Petak, Dodlek (od 59′ Ćosić), Puclin
Pomoćni trener: Hrvoje Goričanec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije