LJUDI OKO NAS ‘Zmija’ nogometni stručnjak za golmane

Darko Stamenković-‘Zmija’ svojevremeno je bio ‘hobotnica’ među vratnicama mnogih klubova u Lijepoj Našoj i susjednoj Sloveniji braneći boje njihovih prvoligaša i onih stepenicu niže.

Glede toga odlučio je nakon završene igračke karijere nastaviti rad s golmanima pa spada u red rijetkih stručnjaka u Hrvatskoj za rad s njima i to s licencom ‘A’.

‘Posebno volim raditi s mladima jer me njihov napredak dodatno motivira pa stoga zahvaljujem Nogometnoj školi Međimurje koja mi omogućava da mogu ‘brusiti’ talente koji će danas,sutra postati dobri golmani, ali samo na način da budu vjerni sljedbenici moga načina rada i raduje me što ih u Međimurju ima doista mnogo’, ističe i dodaje da su do sada oni koji je trenirao ostvarili uspjeh u klubovima koji se natječu u rangu prve i druge lige.

On je u Nogometnoj školi Međimurje Čakovec jedan od 10 stručnjaka koji rade s preko 200 mladih u 11 kategorija dječaka i 3 kategorije djevojčica.

Darko je jedan od najzaposlenijih je radi s čak 32 učenika, a po rezultatima rada poznat je u cijelom Međimurju i šire u Hrvatskoj.

Uz to on je godinama pomoćni trener i trener vratara u dvostrukom čakovečkom lideru 3. HNL-istok NK Međimurju.

Na fotografiji je Darko u sredini s golmanima koje trenira i koji već pokazuju kakvo će im biti nogometno sutra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije