Poraz Međimurja, igrači Nedelišća napadom na suca prekinuli susret!

Poraz Međimurja, igrači Nedelišća napadom na suca prekinuli susret!

U susretu 2. HNL Međimurje je poraženo u Čakovcu od Vinogradara 1:2. Čakovčani su poveli u drugom dijelu golom Marija Garbe u 11. minuti. Zadnjih pola sata pad Čakovčana, a igrači Mladine s dva gola dolaze do punog plijena.

U 61. minuti novopridošli Hrvoje Tokić u prvom dodiru s loptom izjednačuje na 1:1. U 72. minuti iz mrtvog kuta na 1:2 zabija Marko Ristovski. Gol pogledajte u video isječku.

Nakon susreta moglo se samo opet konstatirati da Međimurje fizički pada u drugom dijelu, a trener Miljenko Dovečer je rekao da je sada potez na Upravi rekavši između redaka da možda možemo očekivati i njegovu smjenu.


Dovečer između redaka najavio svoju smjenu (čitaj: preseljenje s funkcije trenera u funkciju sportskog direktora kluba)

U 3. HNL sjever Mladost je u Prelogu pobijedila Papuk 1:0 golom Ivana Kurundžije u 80. minuti. Polet je u Pribislavcu poražen od Ivančice 0:3. U prvom dijelu Polet je primio jedan, a u drugom dva gola.

Polet u Pribislavcu poražen 0:3

Prekid u Ludbregu

Prekid susreta u Ludbregu u 26. minuti gdje je Podravina dočekala Nedelišće. Do te minute već dva crvena kartona za Nedelišće dobili su Jarić i Jagec. U toj minuti gužva pred sucem koji je i pao gurnut ili udaren od strane nekog igrača i prekida susret.

U 1. MNL Centrometal je u Macincu pobijedio Mladost iz Ivanovca 3:1. Nakon prvog dijela bilo je 2:1 Sloboda je u Slakovcu pobijedila Trnavu 3:0. Prvi dio Slakovčani su zabili jedan gol. U 2. MNL zapad u Štrukovcu je Hajduk pobijedio Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi 2:1 (1:0), a u istočnoj je skupini Hodošan bio bolji od Bratstva iz Savske Vesi 5:1. Prvo poluvrijeme završilo je 1:1, a u drugom dijelu Hodošan je zabio četiri gola.

Golijade u trećim ligama

U zapadnoj je skupini u Preseki Parag poražen od Pobjede iz Gornjeg Hrašćana 16:2. U Gornjem Kraljevcu je Napredak pobijedio Romsku vatru 10:0. Zanimljivo svi su golovi pali u prvom dijelu.

FOTO: Međimurje – Vinogradar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije