LIJEPA NOGOMETNA PRIČA

NK ZEBANEC 1986 Novi dresovi, noviji roštilj i nove pobjede

Nogometni klub Zebanec 1986 najugodnije je iznenađenje u minuloj kalendarskoj godinu u međimurskom nogometu, poput ‘Feniksa’ digao se iz pepela jer pojavio se Miljenko Vrančić

Nogometni klub Zebanec 1986 najugodnije je iznenađenje u minuloj kalendarskoj godinu u međimurskom nogometu, jer se poput ‘Feniksa’ digao iz pepela i ostvario dobre rezultate na svim područjima.

Podsjetimo, kako je klub par godina imao ‘zamrznuti’ status s većim izgledima za propasti nego uskrsnuti i da Općina Selnica nije održavala travnjak i okoliš, put u propast bio bi siguran. I pojavio se onda Miljenko Vrančić koji je preuzeo odgovornost i klub s obećanjem kako će ga vratiti u natjecanje i kako će Zebanec i njegovi žitelji opet gledati nogomet ‘u svojem dvorištu’.

Kasnije je sve bila lijepa priča, jer Vranči je okupio sve one koji vole Zebanec i nogomet, nogometaši su igrali jako dobro i ostvarili plasman u sredini tablice u ligi gdje se natječu, publika se vratila, a poduzetnici i donatori su prepoznali kako je ‘to To’. Uskoro će započeti drugi dio prvenstva a NK Zebanec 198. se priprema za nogometna događanja koja su navezana i za logistiku.
Tako su ovih dana stigli novi dresovi koje nam je predstavio ili pokazao Branko Novak, klupski tajnik, rekavši kako su donacijski i kvalietni te poticajući za bolju igru onih koji će ih odjenuti. Klupske legende Ivan Dežđek i Ivan Vurušić pak su se dali u dogradnju roštilja, jer se ukazala potreba da bude veći, jer publike je sve više, a kada se navija mora se snaga crpiti. Roštilj je za to najpogodniji, naravno uz dobro vino i ‘pivike’. Sve će to biti ugodnije ako rezulati budu slični lanjskima ili još bolji u što vjeruju svi u klubu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije