2. PUŠĆINE LIMAČ KUP Petica najbolja kod U10, Sveti Marko kod U8

Ove godine, na blagdan Tijelova održao se 2. Pušćine limač kup u kategorijama U10 i U8. U kategoriji U10 nastupilo je pet ekipa ( ŠN Omladinac / Sloboda, ŠN Petica, NK Pušćine, ŠN Međimurec/Sloboda, ŠN Varteks; ekipa ŠN Hoče Slivnica nije se pojavila) te se igralo liga sustavom. Nakon toga su se u polufinalima susreli prvoplasirani i četvrtoplasirani te drugoplasirani i trećeplasirani.

Prvoplasirana ekipa je nakon razigravanja bila ŠN Petica, a četvrtoplasirana ekipa bila je ŠN Međimurec / Sloboda. U finale se plasirala ŠN Petica pobjedom 3:0. Drugoplasirani ŠN Varteks Varaždin u drugom je susretu polufinala porazio domaćina, NK Pušćine 2:1. U utakmici za 3. mjesto Pušćine je s 1:0 porazilo ŠN Međimurec/Sloboda. U finalu je ŠN Petica porazila ŠN Varteks rezultatom 2:0. Nagradu za najboljeg strijelca uzeo je Niko Košir iz ŠN Petica, najbolji vratar bio je Leon Cvek iz ŠN Varteks Varaždin, a najbolji igrač Patrik Mlinarić.

U kategoriji U8 nastupilo je šest ekipa (ŠN Sveti Marko, ŠN Omladinac / Sloboda, ŠN Dinamo / Zelenko, ŠN Međimurec / Sloboda, NŠ Nogometaš 13 te NŠ Pušćine-Strahoninec) te se također igralo liga sustavom. Nakon toga su se u polufinalima susreli prvoplasirani i četvrtoplasirani te drugoplasirani i trećeplasirani.

ŠN Sveti Marko


Prvoplasirana je bila ekipa ŠN Dinamo / Zelenko, a četvrtoplasirana bila je ekipa ŠN Sveti Marko koja je ostvarila pobjedu 2:0 u ovom polufinalnom susretu. U drugom polufinalnom susretu igrali su ŠN Međimurec/Sloboda i ŠN Omladinac/Sloboda. Bolja je bila ekipa ŠN Omladinac / Sloboda ukupnim rezultatom 3:2 nakon izvođenja kaznenih udaraca.

U utakmici za treće mjesto pobjedu je odnijela ŠN Međimurec / Sloboda koja je s 3:0 bila bolja od ŠN Dinamo / Zelenko. U finalu turnira sastali su se ŠN Sveti Marko i ŠN Omladinac / Sloboda. Pobjedu je izvojevala ekipa ŠN Sveti Marko rezultatom 1:0. Nagradu za najboljeg strijelca uzeo je Niko Korent iz NŠ Pušćine-Strahoninec, najbolji vratar je Marko Topoljnjak iz ŠN Omladinac / Sloboda, a titulu najboljeg igrača uzeo je Teo Sakač iz ekipe pobjednika.

Naknadnim prebrojavanjem utvrđeno je da je igrač ŠN Međimurec / Sloboda Niko Horvat postignuo šest pogodaka. Ovim putem se ispričavaju na pogrešci u prebrojavanju i ona zaista nije bila namjerna. Žele malom Niki puno uspjeha u daljnjem nogometnom životu i nadamo se da će ga ovo natjerati da još više i bolje trenira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije