KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Vodeno i hladno prvo proljetno kolo

>> KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Vodeno i hladno prvo proljetno kolo

Snijeg kroz tjedan pa kiša pa novi snijeg kroz vikend donijeli su puno problema nogometašima koji su trebali odigrati prvo proljetno kolo nakon dva vikenda odgode zbog lošeg vremena. Do sada je bio problem zbog dva zaostala kola koja se trebaju odigrati u tjednu, a sad će dio klubova imati problema kamo još staviti i ovo treće proljetno kolo koje su trebali odigrati, ali nisu zbog vodom natopljenih terena ili snijegom prekrivenih terena u gornjem dijelu Međimurja.

I susreti koji su se igrali u nedjelju poslijepodne bili su pod upitnikom zbog teških uvjeta na terenu. U 4. ligi u Dunjkovcu – Pretetincu se nakon 11 sati odlučilo da se igra, a u Murskom Središću su nakon subotnje odgode u nedjelju u podne pregledali travnjak i odlučili su da se igra. Vodom natopljeni tereni bili su blatnjavi i teški za igru, ali se ipak igralo. Uz to hladno vrijeme uz vjetar i malo snijega nije bilo baš pogodno ni igračima ni malobrojnim promrzlim gledateljima.

U 1. HNL za žene Viktorija Slavonski Brod i Katarina Zrinski iz Čakovca su odigrale 2:2. Čakovčanke su dva puta vodile, no nisu uspjele osvojiti sva tri boda.

1. HNL ŽENE: subota Trnava Goričan – Rijeka 1:2, nedjelja Viktorija – Katarina Zrinski 2:2.

3. HNL ISTOK: Međimurje – Bjelovar 4:0.

4. HNL: Pušćine slavilo kod Rudara, pobjeda Međimurca

U Murskom Središću u međimurskom derbiju Rudar je poražen od Pušćina 1:3. Poluvrijeme je bilo bez golova, a u nastavku gosti s tri gola uzimaju sva tri boda. Gosti su poveli golom Kocijana u 60. minuti, za domaćine poravnava Vurušić u 77. minuti. Golovima Petrića u 82. minuti i Cirkvenčića koji je ušao u samoj završnici bodovi odlaze u Pušćine.

Međimurec je bio bolji od Podravine iz Ludbrega 2:0. U 68. minuti ubacuje Treska s lijeve strane, a Hrustek glavom postiže lijep gol u letu za 1:0. Kai Tomoki potvrđuje pobjedu domaćina.

Međimurec je bio uspješan kod kuće


4. HNL SKUPINA ČAKOVEC – VARAŽDIN: subota Polet (SMnM) – Novi Marof 6:0, nedjelja Sloga (Čakovec) – Nedeljanec 3:3, Rudar – Pušćine 1:3, Međimurec – Podravina 2:0, ODGOĐENO Zelengaj – Nedelišće, Sloboda (Slakovec) – Jalžabet, Bednja – Dinamo (Domašinec), Plitvica (Gojanec) – Mladost Komet.

1. ŽNL: Osmica Kotoripčana

Graničar je u Kotoribi potopio BSK čak 8:1 s hat – trickom Ujlakija, dva gola Drvarića te po jednim golom Andrlona, Kosa i Čižmešije. Trnava je bila bolja od Podturna 2:1.

Kotoripčani su potopili BSK


Sokol i Centrometal su odigrali neriješeno 1:1 po vrlo teškom i dijelom vodom potopljenom terenu. Centrometal je poveo, a domaćin je poravnao iz kaznenog udarca za koji su nam gosti javili da smatraju da nije bio. Galeb je bio uvjerljiv protiv Naprijeda 6:1.

Galeb je bio uvjerljiv kao domaćin



Hodošan i jedinstvo (GM) su odigrali bez pobjednika 1:1. Gosti su poveli u prvom dijelu, a domaćin je došao do boda golom u završnici susreta u 87. minuti.

U Vratišincu bez pobjednika


1. ŽNL: subota Dinamo (Palovec) – Omladinac (NSR) 0:0, Polet (Pribislavec) – Mladost (Sveta Marija) 2:0, nedjelja Hodošan – Jedinstvo (G. Mihaljevec) 1:1, Graničar (Kotoriba) – BSK 8:1, Sokol – Centrometal 1:1, Galeb – Naprijed 6:1, Trnava – Podturen 2:1, ODGOĐENO Sloga (Štrigova) – Spartak.

2. ŽNL SKUPINA A: Prva pobjeda Ivanovčana

U Donjoj Dubravi poraz Dubravčana od Mladosti (I) 1:3 što je njihova prva prvenstvena pobjeda. Croatia je bila bolja od Omladinca (DS) 3:1. Jedinstvo (NSnD) je poraženo od Mladosti (D) 1:4.

Jadran je bio uspješan domaćin


Radnički je bio uvjerljiv protiv Drave (K) 5:0, dok je Budućnost (P) stradala kod kuće od Borca PMP 0:5. Jadran je slavio kod kuće protiv ČSK 2:0.

2. ŽNL SKUPINA A: nedjelja Croatia – Omladinac (Držimurec Strelec) 3:1, Dubravčan – Mladost (Ivanovec) 1:3, Jedinstvo (NSD) – Mladost (Dekanovec) 1:4, Radnički – Drava (Kuršanec) 5:0, Budućnost (Podbrest) – Borac PMP 0:5, Jadran – ČSK 2:0. Kraljevčan 38 je slobodan. ODGOĐENO Budućnost (Miklavec) – Vidovčan.

2. ŽNL SKUPINA B: Dvije domaće pobjede

U dva nedjeljna susreta ove lige dvije domaće pobjede. Pobjeda je bila bolja od Venerte 4:1 i Strahoninec od Plavih iz Peklenice 2:1.

Minimalna pobjeda Strahoninca


2. ŽNL SKUPINA B: subota Hajduk (Štrukovec) – Hajduk (Brezje) 0:0, nedjelja Pobjeda – Venera PMP 4:1, Strahoninec – Plavi (Peklenica) 2:1, ODGOĐENO Donji Koncovčak – Trnovec, Zasadbreg 77 – Bratstvo (Savska Ves), Mura – Omladinac (Mačkovec), Bratstvo (Jurovec) – Šenkovec, Mali Mihaljevec – Sloboda (Mihovljan).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije