NOGOMET Zbog vode na terenu odgođeni brojni nedjeljni susreti, Slogi (Č) bod

Nakon više jučerašnjih odgoda nogometnih utakmica zbog otopljenog snijega pa kiše koja je napadala sa subote na nedjelju situaciju je dodatno pogoršao snijeg. Kako su nam javili iz Jurovca susret Bratstva i Šenkovca je odgođen zbog vremenskih uvjeta, a fotografije dovoljno govore same za sebe da ovo nisu nogometni uvjeti.



Također nam je stigla i obavijesti iz Miklavca da je susret Budućnosti i Vidovčana iz Donjeg Vidovca odgođen.

U Miklavcu je susret odgođen



Niz odgoda nastavlja se i u Slakovcu. Susret Slobode trebao je biti igran u subotu pa je odgođen za nedjelju, ali zbog uvjeta susret s Jalžabetom je otkazan.

Teren u Dunjkovcu – Pretetincu


U Murskom Središću su u podne odlučili da su uvjeti u redu i da će Rudar ugostiti Pušćine. Iz Dunjkovca – Pretetinca smo dobili potvrdu da će Međimurec ugostiti Podravinu, a taj susret će se pratiti i uživo javljanjima na Radio Čakovcu u emisiji Liga 98. Dinamo Domašinec također neće gostovati kod Bednje zbog poplavljenog terena kao niti Mladost Komet kod Plitvice iz Gojanca.

Popodnevni susret 4. lige Međimurec – Podravina možete pratiti i u javljanjima na Radio Čakovcu


Stigle su nam i potvrde iz Štrigove da se susret 1. ŽNL između Sloge i Spartaka neće igrati kao i u 2. ŽNL skupina B da neće igrati Mali Mihaljevec i Sloboda Mihovljan te da se u Hlapičini neće igrati Mura i Omladinac Mačkovec. Upitan je bio i susret Zasadbrega i Bratstva iz Savske Vesi, a nakon 12:30 sati je odlučeno da se ni taj susret neće igrati.

U 1. ŽNL bio je odgođen subotnji susret Hodošana i Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca i igrat će se danas u nedjelju s početkom u 15:00 sati.

U jutarnjem terminu odigrao se susret 4. HNL u kojemu je Sloga u Čakovcu igrala s Nedeljancem. Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio 1:1. Gosti su poveli, a Slogaši izjednačili golom Bakse u 16. minuti. U nastavku gosti opet imaju brzu prednost od 1:2 pa se Sloga vraća na 2:2 još jednim golom Bakse u 54. minuti i promašuje veliku prigodu koju ne realizira Kosalec. Gosti to koriste i vode 2:3 autogolom pa Sloga opet izjednačuje na 3:3 u 83. minuti kada gol postiže Fučko i tako ostaje do kraja. Zanimljivost susreta je svakako da su gosti tri puta vodili, a slogaši tri puta u roku nepunih pet minuta postizali gol kojim su izjednačavali rezultat. U borbenoj i živoj utakmici na kraju realan rezultat.

Ukoliko imate još kakvih obavijesti o neigranju nogometnih utakmica, fotografije terena ili fotografije s nogometnih utakmica koje će se igrati od 15:30 sati pošaljite nam na e-mail zeljko@emedjimurje.hr.

1. HNL ŽENE: Trnava Goričan – Rijeka 1:2, u nedjelju u 13:30 sati Viktorija – Katarina Zrinski.

3. HNL ISTOK: Međimurje – Bjelovar 4:0.

4. HNL SKUPINA ČAKOVEC – VARAŽDIN: subota Polet (SMnM) – Novi Marof 6:0, Zelengaj – Nedelišće ODGOĐENO, Rudar – Pušćine odgođeno u subotu i igra se danas u nedjelju, nedjelja 10:00 sati Sloga (Čakovec) – Nedeljanec 3:3, 15:30 sati Sloboda (Slakovec) – Jalžabe ODGOĐENO, Međimurec – Podravina IGRA SE, Bednja – Dinamo (Domašinec) ODGOĐENO i Plitvica (Gojanec) – Mladost Komet ODGOĐENO.

Polet (SMnM) je u subotu slavio na vrlo teškom terenu


1. ŽNL: subota Dinamo (Palovec) – Omladinac (NSR) 0:0, Polet (Pribislavec) – Mladost (Sveta Marija) 2:0, Hodošan – Jedinstvo (G. Mihaljevec) odgođeno u subotu i igra se danas u nedjelju u 15:00 sati, nedjelja u 15:30 sati Graničar (Kotoriba) – BSK, Sokol – Centrometal, Galeb – Naprijed, Sloga (Štrigova) – Spartak ODGOĐENO, Trnava – Podturen.

2. ŽNL SKUPINA A: nedjelja u 15:30 sati Croatia – Omladinac (Držimurec Strelec), Dubravčan – Mladost (Ivanovec), Budućnost (Miklavec) – Vidovčan, Jedinstvo (NSD) – Mladost (Dekanovec), Radnički – Drava (Kuršanec), Budućnost (Podbrest) – Borac PMP, Jadran – ČSK. Kraljevčan 38 je slobodan.

2. ŽNL SKUPINA B: Hajduk (Štrukovec) – Hajduk (Brezje) 0:0, Donji Koncovčak – Trnovec ODGOĐENO, nedjelja u 15:30 sati Zasadbreg 77 – Bratstvo (Savska Ves) ODGOĐENO, Pobjeda – Venera PMP, Strahoninec – Plavi (Peklenica), Mura – Omladinac (Mačkovec) ODGOĐENO, Bratstvo (Jurovec) – Šenkovec ODGOĐENO, Mali Mihaljevec – Sloboda (Mihovljan) ODGOĐENO.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije