SABINA PETKOVIĆ korak do europske bronce

U vremenu od 2. do 4. veljače 2018. godine u ruskom Sochiju održavalo se 45. po redu prvenstvo Europe za kadete, juniore i mlađe seniore. Sabina Petković, članica Karate centra Šenkovec, nastupila je kao predstavnica u kategoriji kadetkinje kate pojedinačno.

U prvom kolu Sabina nije kalkulirala i s izvedbom kate Godyu shiho sho pokušala je iznenaditi predstavnicu Italije, jednu od favoritkinja za zlato. Na žalost, nije uspjela,ali je ulaskom Talijanke u finale izborila repasaž. U prvom kolu repasaža izvedbom svoje najbolje kate Godyu shiho dai s uvjerljivih 5:0 pobijedila je odličnu predstavnicu Srbije.



U drugom kolu, izvedbom kate Unsu pobijedila je predstavnicu Mađarske s 4:1. U meču za 3. mjesto Sabina istim rezultatom gubi od škotske predstavnice. Riskantnu katu Kanku sho nije mogla odraditi sa stopostotnom agresivnošću jer je zbog novog i skliskog tatamija bila upitna i njena sigurnost općenito.

Osvajanjem 5. mjesta Sabina je ostvarila odličan rezultat i bila naša najuspješnija predstavnica u katama na ovom prvenstvu Europe. Nadamo se da će u bliskoj budućnosti i uz nazočnost svog trenera na natjecanju biti ponovo u prilici doći do toliko željene europske medalje. Trener je Tihomir Grgić.

Iz Karate centra Šenkovec ujedno pozivanu na upis novih članova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije