18. CRO CUP MALA SUBOTICA

FOTO Karate centar Šenkovec najbolji u katama na turniru u Maloj Subotici

Karate centar Šenkovec osvojio je 12 osvojenih medalja (5 zlata, 4 srebra i 3 bronce)

U Maloj Subotici je 27. 4. 2024. održan 18. Cro Cup na kojem je nastupilo 459 natjecatelja iz 49 klubova. Karate centar Šenkovec nastupio je sa 9 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama i ekipom kadetkinja. U brojnoj konkurenciji pojedinačnu medalju u katama osvojili su:

Prvo mjesto – Ana Bađun- kadetkinje; Ana Lukić – starije učenice B; Mauro Gajnik – stariji učenici B; Tea Brinc – juniorke; kadetkinje/juniorke ekipno (Ana Bađun, Lorena Mihalković, Bella Mikulić)

Drugo mjesto – Lorena Mihalković – kadetkinje ; David Faić – kadeti; Bella Mikulić – juniork ; Mauro Gajnik – mini kadeti

Treće mjesto – Mia Sabol- mini kadetkinje; Ivan Lukić – mini učenici B; Tea Brinc – kadetkinje.

S ukupno 12 osvojenih medalja (5 zlata, 4 srebra i 3 bronce) KC Šenkovec najbolje je plasirani klub na ovom natjecanju u konkurenciji kata, a ukupno je pozicioniran kao sedmi.

Najuspješniji natjecatelji KC Šenkovec na turniru su bili Mauro Gajnik (zlato i srebro) i Tea Brinc (zlato i bronca) s osvojene dvije medalje u pojedinačnim kategorijama, a posebna pohvala ide Ani Lukić koja je osvojila svoju prvu zlatnu medalju.
Vlado Bošnjak, Inga Grgić i Nebojša Bošnjak sudili su na ovom turniru, a natjecateljsku ekipu vodili su Ozren i Tihomir Grgić.

    Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
    Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
    Komentari
    Najnovije