FOTO SRD ‘Linjak’ Palovec održao redovnu godišnju skupštinu

U subotu je SRD ‘Linjak’ u prostorijama društvenog doma u Palovcu održao svoju redovnu godišnju skupštinu. S obzirom na velik broj članova odazvalo se više od polovice članova, predstavnika udruga i načelnik općine Mala Subotica Valentino Škvorc.

U općini Mala Subotica postoje 4 ribičke udruge i to: SRD “Linjak” Palovec, SRD “Šaran” Mala Subotica, SRD “Klen” Držimurec-Strelec i SRD Diver” Sveti Križ. Linjak ove godine slavi 30 godina rada i djelovanja i oni su prva ribička udruga koja je osnovana u toj sredini.

Mijenjala se rukovodstva kroz godine rada i postojanja, planovi, želje ali su uvijek zadržali natjecateljski duh kojeg njeguju sve ove godine. Nećemo pretjerati ako kažemo da žive za natjecanja i da u svojoj kolekciji imaju mnogo pehara, medalji, priznanja i zahvalnica.

U natjecanjima su već osvojili sve što se u ribičkom sportu može osvojiti i veoma su ponosni na svoje uspjehe. Kako im to uspijeva? Imaju dobre, u stvari odlične ekipe za natjecanja za koja žive, pripremaju se ali i imaju dugogodišnje iskustvo. Sa svim udrugama lijepo surađuju i to krasi SRD “Linjak” Palovec. Imaju jezero Kontoš na kojem je princip “ulovi i pusti” i svi se toga pridržavaju.

Skupštinu je otvorio aktualni predsjednik Ljubomir Žulić, te konstatirao da ima dovoljni broj članova da skupština donese sve pravovaljane odluke i izabrano je radno predsjedništvo: Lara Klovar, Leo Begović – voditelj, Filip Halić – zapisničar, Ljubomir Žulić – predsjednik i Velimir Medvedec – tajnik.

Ljubomir je zatražio minutu šutnje za one članove koji više nisu s njima. Izvješća je pročitala Lara Klovar. Na par izvješća javio se Goran Lipić – rekavši kako je sve transparentno i vidljivo za svakoga tko to želi provjeriti. Ispred Nadzornog odbora izvješće je iznijela Terezija Horvat konstatiravši kako nije bilo nikakvih nepravilnosti u radu rukovodstva i da se sve radilo po statutu i pravilima saveza. Filip Halić je pojasnio i izmjene statuta koja će biti donesena kasnije i skupština je to prihvatila.

Sva izvješća su prihvaćena jednoglasno. Dodijeljene su i zahvalnice i to: Match Fishing, Bat d.o.o., Toni d.o.o., Domino bar, Općini Mala Subotica, Međimurskoj županiji i SRD Tesa Čakovec.

Za riječ su se javili: načelnik općine Mala Subotica – Valentino Škvorc, predstavnik SRD tvornica stočne hrane Čakovec, Branko Mišić, ispred SRD “Divera” Sveti Križ, Danijel Novak, ispred SRD “Ribica” – Turčišće, Goran Lipić, Franjo Vugrinec, ispred Udruge veterana i dragovoljaca domovinskog rata, Franjo Mesarić, ispred SRD “Šaran” Mala Subotica, Željko Glad, ispred DVD Palovec, Drago Srnec, ispred Šahovskog kluba “Dinamo” Palovec, Filip Halić ispred Međimurske županije i Marijan Halić čestitajući SRD “Linjak” ulazak u I. ligu i poželjevši im još mnogo dobrih rezultata.

Leo Begović je skupštinu priveo kraju objasnivši kako je sve odrađeno što se mora odraditi u takvim situacijama i sve prisutne pozvao na daljnje druženje. Slijedio je domjenak i ribičke priče.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije